Любовен уикенд хороскоп за 30-31 март


Любовен уикенд хороскоп за 30-31 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

За съжаление, за Овните уикендът няма да започне с позитивно настроение. Чувствате се подтиснати и изгубени. Не се дистанцирайте емоционално от половинката си.

Телец

Внимавайте с думите, които отправяте към половинката си, защото може да се получат недоразумения и конфузни ситуации. Споровете могат да застрашат връзката ви.

Близнаци

Умът ви ще е зает с калкулации и битовизми. С половинката ще бъдете на различно мнение как да разпределите финансите си, затова трябва да се постараете да измислите компромис.

Рак

Емоционалното ви състояние не е в най-добрата форма. В резултат може да се почувствате контролирани или манипулирани от партньора си, което да не отговаря на действителността.

Лъв

Отдайте се на романтика, планирайте почивката си или още сега посетете ваше любимо място. Очакват ви приятни и забавни мигове.

Дева

Ще имате доста ангажименти от социален характер. За съжаление, половинката ви може да се опита да упражни контрол върху събитията и това да доведе до сериозна криза.

Везни

Имате да решавате семейни проблеми, което вероятно ще ви отдалечи от любовните емоции. Отдайте се на повече социални контакти, това ще подобри настроението ви.

Скорпион

Напрежение в любовта ще има и за обвързаните Скорпиони, които е добре да внимават с тона и думите към любимия човек. Прекалено много ще задълбаете в проблемите, настроението ви ще е по-скоро отрицателно.

Стрелец

Ще осъзнаете, че нямате контрол над ситуациите, които се създават в любовния ви живот и това ще ви изкара от равновесие. Опитайте се да се пуснете по течението, за да намалите емоционалните щети.

Козирог

Постарайте се да уважавате повече любимия човек, не злоупотребявайте с доверието му. Оставете го и той да блесне в своята светлина, в противен случай може да се стигне до конфликти.

Водолей

Любовта може да се окаже причина през тези два дни да не се чувствате емоционално и физически добре. Време е да възстановите хармонията в отношенията ви или да прекратите агонията.

Риби

Ще се чувствате в добро настроение, но това няма да трае дълго, ако се вслушвате в мнението на хората около вас по отношение на връзката ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама