Любовен уикенд хороскоп за 8-9 февруари


Любовен уикенд хороскоп за 8-9 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Връзката ви има потенциал да поеме в нова посока, но каква точно зависи в голяма степен от вас. Ако през последните седмици е имало конфликти и напрежение, очаквайте яснота – за добро или лошо.

Телец

Като цяло почивните дни ще ви дадат нужните сила и решителност, за да направите големи промени или поне да начертаете план за действие. Предстоят ви дни на равносметка, а за някои обвързани Телци и на раздяла.

Близнаци

Ще бъдете обградени от внимание и нежност от страна на половинката. Със сигурност ще се почувствате специални, а може би точно от това сте имали нужда, без да го подозирате.

Рак

Раците някак ще съумеят да намерят „обща почва“ във връзката си. Ще се наложи да правите компромиси, но и ще накарате половинката да отстъпи за някои неща, което е страхотно!

Лъв

Имате реален шанс за подобряване на комуникацията с половинката. Както се казва – „има светлина в тунела”, но със сигурност няма да я достигнете, чакайки някой друг да реши проблемите ви.

Дева

Ако сте изпитвали съмнения по отношение на връзката или на партньора, то те ще изчезнат. През уикенда ще се радвате на доста добро настроение и високо либидо.

Везни

Ако опитате да се дистанцирате и емоционално, и физически от всички зложелатели, почивните дни ще донесат спокойствие. Не се ангажирайте с чужди проблеми и съвсем не се опитвайте да ги разрешите.

Скорпион

Възможно е бивш партньор да напомни за себе си, което няма да ви повлияе емоционално. Но ако не бъдете откровени с настоящата си половинка, ще възникнат противоречиви ситуации.

Стрелец

Отваря се „фронт“ за споделяне и дълбоки разговори. Най-важното е, че менталната ви жажда ще бъде задоволена.

Козирог

Физическото напрежение между вас ще бъде доста наелектризиращо. Опитайте се да се отдадете на химията, без да анализирате всяка ситуация от няколко ъгъла.

Водолей

Водолеите ще се чувстват емоционално освободени, някак облекчени. Това може да се дължи както на дългочакана хармония във връзката, така и на внезапно решение за раздяла.

Риби

Ще трябва да положите доста усилия във връзката си, за да балансирате любовния климат. Подбирайтв внимателно битките, които водите и помислете това ли е любовта, която искате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама