Най-секси чертите на всяка зодия


Най-секси чертите на всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Можете ли да отгатнете коя е най-секси чертата на всяка зодия? Да, всеки от нас има и добри, и лоши черти. От нас зависи върху кои ще се фокусираме. Зодията ни говори много за качествата, които притежаваме. Тя е отговорна и за най-секси чертите ни. Ето кое прави всяка зодия толкова секси:

Овен

Страстта е най-секси чертата, която притежават представителите на този зодиакален знак. Те обожават приключенията, експериментите и предизвикателствата, а това силно привлича противоположния пол. Очароват със своята страст и желание за постоянно забавление.

Телец

Чертата, която се смята за най-привлекателна при Телците, е тяхната амбиция. Това, че те постигат всяка цел с много хъс и мотивация. Целеустремени представители на зодиака, които никога не се предават. Те са спокойни и определено знаят какво искат. Това ги насочва бавно и сигурно към целта, която са си поставили.

Близнаци

Привличат с помощта на интелекта си. Близнаците са изключително интересни хора, които притежават неустоима харизма. Успяват да спечелят вниманието на избраника си само с кратък разговор и няколко шеги.

4 ПРИЧИНИ ЗА ОБИЧАТЕ БЛИЗНАЦИ!

Рак

Привличат противоположния пол със спонтанността си. Те обожават предизвикателствата и с тях никога не е скучно. Постоянно се хвърлят в крайности, което се харесва на по-екстремните хора.

Лъв

Няма човек, който може да устои на Лъвовете. Знаят как да спечелят вниманието на избраника си. Лъвовете са чаровни и определено боравят добре с това си качество. С негова помощ и умението да флиртуват, те могат да спечелят сърцето на всеки. 

Дева

Това са едни от най-интелигентните представители на зодиака. Умеят да решават проблемите си сами. Девите са напълно независими и самостоятелни, а техният силен характер определено привлича мнозина. Хората, които не харесват да се жертват за половинката и обичат сигурността, винаги търсят тяхната компания. 

Везни

Те са много разумни и справедливи. Това привлича всички представители на противоположния пол. И макар постоянно да кроят планове и списъци, винаги са усмихнати и лъчезарни.

Скорпион

Едни от най-интересните и интригуващи представители на зодиака. Скорпионите буквално могат да преобърнат света ви. Тяхната загадъчност и интензивност опиянява и привлича като магнит.

Стрелец

Привличат противоположния пол заради доброто сърце, което носят. Те са много искрени, мили и всеотдайни, а това впечатлява всеки. Стрелците се стремят винаги да постъпват добре спрямо околните. 

7 ИСТИНИ ЗА ТОВА КАК СЕ ОБИЧА СТРЕЛЕЦ

Козирог

Това са най-принципните и "железни" представители на зодиака. Те никога не биха пренебрегнали принципите си. Имат високи изисквания, а това привлича хората към тях. Козирозите са много стабилни и силни хора.

Водолей

Никога не подражават на някого. Водолеите са оригинални, винаги верни на себе си. Това е интересно за всички представители на противоположния пол. За тях е важно да имат собствена идентичност, а това е много привлекателно.

Риби

Те са наистина много чувствителни и емоционални. Привлекателни са заради добрата душа, която носят. На тях можете да споделите най-тъмните си тайни и да сте винаги сигурни, че ще ви разберат.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама