Най-голямото разочарование за всяка зодия през 2019


Най-голямото разочарование за всяка зодия през 2019
Снимка: iStock/Guliver

В живота на всеки човек има върхове и спадове. По-важното е как успяваме да се справим с разочарованието и да продължим по пътя си. Ето какво разочарова всяка една зодия през изминалата година.

Овен

Съвсем логично за вашия борбен знак, вие сте разочаровани, че не сте достигнали основната си цел през годината. Погледнете с други очи на реалността, защото все пак сте постигнали толкова много други неща.

Телец

Не е изключено най-голямото разочарование за Телците да е скрито дълбоко в душата им. Те не биха признали, че връзка, на която са държали много, се е разпаднала. В случая не е задължително да става дума само за любовна такава.

Близнаци

Разочаровани сте, че сте вложили цялата си енергия с нещо, но то някак ви се е измъкнало от ръцете. Трябва да се гордеете, че сте били достатъчно смели, за да поемете този риск.

Рак

Предателството е най-голямото разочарование за Раците през 2019 година. Независимо чий е бил забитият „нож в гърба”, това не прави положението им по-приемливо.

Лъв

Разочаровани сте, че не сте постигнали много, учейки се как да обичате себе си. От друга страна, фактът, че искате да се отнасяте по-добре към своето собствено Аз, вече е стъпка в правилната посока.

Дева

При вас разочарованието по-скоро е гузна съвест. Не сте приели съвет и сте отблъснали важни хора, защото не са повярвали във вашите мечти и цели.

Везни

Разочаровани сте, че все така ще посрещнете поредната Нова година неомъжени, а даже и без годежен пръстен. За тези неща няма времева линия, няма нужда да бързате.

Скорпион

Искали сте да се сбогувате с лошите си навици през 2019 година, но уви, това не е минало по план. Може да се каже, че сте разочаровани от собствената си липса на воля.

Стрелец

Разочаровани сте, че не сте направили нещо по-екстремно, за да запомните отминаваща година. Сякаш сте очаквали малко повече от себе си и щурата си природа.

Козирог

Фактът, че имате толкова много проблеми с постигането на целите си, определено не ви влияе добре. Но пък те нямат краен срок, така че можете да продължите да ги преследвате и през следващата година.

Водолей

Разочарован сте от начина, по който се отнасяте с някои хора, на които държите. И макар да не можете да промените миналото, винаги можете да промените поведението си в бъдеще.

Риби

Разбитото сърце боли най-много. И все пак, опитайте се да сте щастливи, че сте имали шанса да обичате, дори само за малко.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама