Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп за 12-16 март


Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп за 12-16 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази седмица самодисциплината няма да е силната ви страна. Мързелува ви се, забавлява ви се, мечтае ви се – общо взето, ви се прави всичко, което не включва задължения и отговорности. Добре е да започнете да се поставяте повече на мястото на човека до себе си, за да вниквате по-лесно в нещата, които ви казва.

Телец

Вие обичате домашния уют и вкусната храна. Тази седмица е перфектният момент да отделите средства и внимание за мястото, което обитавате. С малко финанси и много вдъхновение, ще успеете да превърнете дома си в райско кътче за двама.

Близнаци

Тъй като не обичате скуката и чакате с нетърпение слънчевите дни, фазата "едно и също всеки ден" ви изнервя доста. За съжаление, покрай раздразнителността ви го отнасят всички хора, попаднали в полезрението ви и най-вече партньорът. Опитайте се да се вдъхновите за някое ново хоби, докато дойде "отпускарският сезон".

Рак

В голяма част от времето вие премисляте добре всяка нова покупка и притежавате самоконтрол, за който всички биха ви завидели. Тази седмица обаче изпадате в почти маниакално "шопинг" състояние. Половинката ви е силно притеснена за семейния бюджет, но не смее да каже нищо, така че ще трябва сами да се усетите.

Лъв

Свикнали сте винаги да се налагате и да се случва точно това, което вие сте си наумили. Има обаче единици хора, при които "номерът не минава". Тази седмица един от тези хора ще е партньорът ви и това ще ви извади от равновесие. Но преди да започнете лют скандал, помислете си дали не сте с този човек точно, защото не е като другите и има мнение, различно от вашето.

Дева

Имате усещането, че никой не ви забелязва и не ви слуша. Нещата стоят така обаче само във вашето въображение. Отпуснете се, изпийте чаша хубаво вино, макар да е едва началото на седмицата и бъдете по-позитивни!

Везни

Целите ви за тази седмица са доста високо и най-вероятно ще имате нужда от малко чужда помощ за изпълнението им. Дори да сте намислили романтична изненада за половинката, най-добре се консултирайте с ваш общ приятел или друг близък за второ мнение.

Скорпион

Чувствате се приповдигнати и амбицирани за велики дела и генерални промени. Може би ви се иска да смените жилището, да вдигнете голяма сватба или да увеличите семейството си. Каквото и да ви се върти в главата, споделете го с партньора.

Стрелец

Доверете се на интуицията си и ще постигнете напредък на любовния фронт. Предстоят важни разговори с хора от близкото ви обкръжение – ще се опитвате да обясните светогледа си и нещата, на които държите. Ако не ви разберат, може би е време да си направите сметка за отношенията ви.

Козирог

Има вероятност в живота ви да се появи нова личност, която ще ви накара да погледнете на всичко случващо се от коренно различна перспектива. Не е задължително да е нова романтична тръпка, просто ще ви вдъхнови да направите големи промени в тази насока.

Водолей

Вие сте майстори в комуникацията със срещуположния пол. Това умение ще ви е от особена полза тази седмица – и в работата, и в любовта. Ще получите солидна мъжка подкрепа в начинанията, с които сте се захванали.

Риби

Седмицата за вас започва "на педал". Отхвърляте задача след задача, което ще шокира дори и вас самите. Може би е време да спрете да помагате на всички и да се концентрирате върху любовните си отношения, за да не страда връзката ви от цялото това "хвърчане".

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама