Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп за 23-27 юли


Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп за 23-27 юли
Снимка: iStock/Guliver

Научете какво ви очаква в любовен план според звездите.

Овен

Бъдете смели и дръзки, но не и агресивни, особено ако си търсите повече романтика от половинката си.

Телец

През последната седмица от месеца родените под знака на зодия Телец ще се чувстват принудени да преследват интимността с партньора. Ще си задавате много въпроси по отношение на връзката.

Близнаци

За вас се очертава седмица на равносметка. Помислете дали се чувствате удобно, дали получавате това, което искате или се чувствате изоставени. 

Рак

Взаимоотношенията между вас и половинката ви ще бъдат повече от динамични. В началото на седмицата ще се почувствате така, сякаш духовната връзка помежду ви е станала много по-силна отколкото преди. 

Лъв

Любовта и желанието да постигате успехи в кариерата ще вървят ръка за ръка. Възможно е да се открият нови възможности за работа.

Дева

Тъй като през новата седмица няма да липсват и положителни, и отрицателни емоции, дайте превес на положителните и помислете за повече романтика или как да повдигнете настроението на партньора.

Везни

Бъдете смели и излезте от рутината. - излизайте на заведения, идете на кино или театър или просто се разхождайте из града. Това ще съживи много взаимоотношенията с партньора. 

Скорпион

Скорпионите ще преоткрият партньора до себе си. Ще осъзнаят, че всички тези качества, които преди са ги впечатлили в половинката, са това, което наистина обичат. 

Стрелец

Тази седмица ще трябва да доказвате силата на любовта си. Бъдете подкрепа на любимия човек, насърчавайте го в това, което иска да постигне. Сигурността, която ще създадете във връзката ви ще се запази за дълго време.

Козирог

В главата ви се въртят предимно финансови въпроси, свързани със семейния бюджет. Искате да подобрите стандарта си на живот, но за тази цел ще трябва да говорите и с партньора си.

Водолей

През новата седмица ще гледате света с розови очила. Ще оценявате най-малките прояви на любов, ще давате и ще сте щастливи. Истински късметлии!

Риби

Чувствате връзката си "изпразнена от съдържание". Не правете прибързани заключения, поговорете с партньора за общото ви бъдеще и анализирайте чувствата си. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама