Седмичен хороскоп за 29 април - 5 май


Седмичен хороскоп за 29 април - 5 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е седмица, в която ще успеете да постигнете не малко служебни цели. Ако мобилизирате всичките си налични ресурси, можете да стигнете далеч. Не се колебайте да опитате. В момента сте в пика на физическата и умствената си форма, така че не пропускайте нито една възможност. В личен план нещата няма да се развиват с желаната от вас скорост, но това ще е само за добро. Не форсирайте нещата.

Телец

През тази седмица ще ви се струва, че нещата се случват бавно, а вие не получавате необходимото признание и внимание. Това ще е само ваше усещане, така че не реагирайте според него. В противен случай ще оставите противоречиви усещания в околните. В средата на периода не отказвайте среща с ваши стари приятели. Това е разнообразието и сверяването на часовника, от което ще имате нужда сега.

Близнаци

Това е седмица, в която ще имате много възможности за изява. Оставете притесненията и срамежливостта настрана и се изкачете на върха, който ви се полага. Единственото качество, което може да пренебрегнете сега, е самохвалството. Нямате нужда от прекалена проява на самочувствие. Сега е добре да трупате приятели и поддръжници, а не врагове. Потърсете интересно занимание през почивните дни, за да се разтоварите от работната седмица.

Рак

Това е седмица, в която може да чертаете смело и най-грандиозните си планове. Ще срещнете съмишленици, които ще ви подкрепят, а с приятели до себе си можете да повдигнете и планина. В средата на седмицата не се отпускайте при появата на първия положителен резултат. Усилието, което ви предстои да направите, няма да е кой знае какво, така че не се отказвайте. В личния живот ще цари хармония и разбирателство.

Лъв

Това е седмица, в която ще имате възможността да поправите някои грешки. Помислете как да направите така, че да не ги допускате отново. Сега е време, в което да действате бързо и според правилата. Не страдайте от излишни скрупули, но и спазвайте правилата на играта, особено в служебно отношение. В личен план заложете на промяната при прекарването на почивните дни. Оставете инициативата на партньора си и се съобразете с неговите желания.

Дева

Това е седмица, в която ще можете да отпуснете. Погледнете на нещата философски и не пришпорвайте никое от събитията. Ще усещате съпротива за съветите на другите и така и трябва - щом усещате, че не е вашето - не го правете. В сряда намерете време да разпуснете и да се поглезите с любима дейност. Сега е време, в което да сте прилежен наблюдател. Може да си водите и записки за случващото се.

Везни

Това е седмица, в която да впрегнете силите си за преследването на служебни цели. Наблегнете на дейности, които със сигурност ще ви дарят с ценни плодове. Може да не ви е интересно, но това означава, че дейността няма да е полезна. В личен план в главата ви може да се появят някои странни хрумвания. Със сигурност имате повод за тях. Отделете време да анализирате откъде са се появили и не си затваряйте очите за проблемите.

Скорпион

Това е седмица, в която ще имате възможност да бъдете такива, каквито сте. Най-вече творческата част от същността ви. Сега всички ще ви харесват и ще ви се възхищават. Това е добро време да си върнете загубени позиции или да си създадете нови. В личен план не бъдете прекалено претенциозни. Приобщете любимия си човек към успехите ви и не позволявайте новата ситуацията да създаде пропаст помежду ви.

Стрелец

Това е седмица, в която да не изневерявате на вашите убеждения. Потърсете начин да се чувствате добре и разбрани. Макар че не е задължително всички да ви харесват и разбират. Може да бъдете по-търпеливи към другите, на които им трябва повече време и ресурси. През почивните дни не избягвайте компанията на любимите си хора и роднините. Вие сте важна част от живота им и самите вие имате нужда от общуването с тях.

Козирог

Това е седмица, в която нервите ви може да ви изиграят лоша шега. Опитайте се да приложите всички начини за усмиряването им. Една ваша дума може да предизвика огромно недоволство от страна на партньора ви. Не допускайте конфликт, тъй като няма да ви е лесно да изгладите последиците. Ако е възможно си подарете поне един ден, който да прекарате сами и в съответствие с вашите представи за почивка.

Водолей

Това е седмица, която ще ви даде нелоши възможности. Съществува риск да се разпилеете и да не успеете да уловите всички мигове, в които да се проявите. Понякога вдъхновението има нужда от малко побутване и точно това трябва да направите. Почивните дни няма да ви избягат, но тогава ще сте изпуснали някои крайни срокове. В личен план ви очаква добра новина и приятен романтичен момент.

Риби

Това ще е седмица с изключително наситена активност. Ще се наложи да ставате рано и да лягате късно. Използвайте всяка минута, за да може да довършите делата си. Сутрин не пропускайте гимнастиката - тя ще ви даде тонус през деня и ще намали чувството за умора. Бъдете добродушни, но не позволявайте да ви се качват на главата. Преследвайте целите и довършвайте започнато с цената на всичко. В момента градите бъдещето си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама