Седмичен хороскоп за 9 - 15 март


Седмичен хороскоп за 9 - 15 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

В началото на новата седмица не е добре да бързате с нови проекти. Поне до средата на периода се занимавайте със завършването на предишни дела. Четвъртък е чудесен ден за чертаене на планове за близкото бъдеще. Колкото по-подробни са те, толкова по-добре. През втората половина на седмицата се опитайте да обърнете внимание на личния си живот. Ще бъдете способни на блестящи импровизации и романтични приключения.

Телец

През тази седмица съдбата ще ви се усмихне. Сега ще сте способни да очертавате нови граници, да разработвате дългосрочни планове и да намерите нови надеждни партньори. В четвъртък най-добре не следвайте сляпо своите желания. Сега те могат да ви доведат до задънена улица. Ще трябва да устоявате на изкушенията, които ви очакват. Намирате се в период, в който умът е по-важен от чувствата.

5 БРУТАЛНИ ИСТИНИ ЗА ЛЮБОВТА С ТЕЛЕЦ

Близнаци

През тази седмица ще имате нужда от търпение и вяра в успеха, въпреки възможните временни затруднения. Ще бъде много трудно да се справите с тази задача, тъй като душата ви ще се втурне напред и ще сте лишени от търпение. Можете обаче да сте спокойни, че ще успеете! Очакват ви дни на щедри възможности и вдъхновяващи перспективи. В личния живот се пригответе за примамливо предложение.

Рак

Това е седмица, в която да започнете професионалните си задължения незабавно и с пълна сила. Нямате повече време за отлагате. Сега е подходящ период за творческа или научна работа. Имате шанса да реализирате изпълнението на редица дългогодишни планове. В края на седмицата не забравяйте за натрупаните домакински дела. Все пак те са и ваше задължение. 

Лъв

През тази седмица новите идеи трябва да бъдат внимателно анализирани. Обърнете внимание на недостатъците и едва тогава започнете да ги прилагате. Седмицата ще бъде наситена до крайност - вероятни са познанства, срещи, пътувания, получаване на информация, понякога противоречива. Не се опитвайте да участвате във всичко. Това ще отнеме много от силите ви. Споделяйте повече с партньора си. Това ще ви утеши.

Дева

През тази седмица не се претоварвайте с очаквания към себе си. Вършете работата си бавно и последователно. Сега ще може да поправите някои грешки, които не сте забелязали по-рано. В сряда и четвъртък отделете нужното внимание на общуването. Помнете, че благата дума е най-силното оръжие. Все пак не давайте излишни обещания. Каквото кажете - ще бъде запомнено. В петък ви очаква успех в личен план. Почивните дни намалете активността до минимум.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама