Седмичен хороскоп за 9-15 септември


Седмичен хороскоп за 9-15 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица околните ще започнат да разбират колко сте ценни. Не ги разочаровайте, покажете скритите си таланти. Колкото по-активен начин на живот изберете за себе си, толкова по-добър и по-ефективен ще е периодът. Понеделник и четвъртък могат да бъдат особено напрегнати. Дългоочакваните събития в личен план могат да се случат в събота. Опитайте се да посветите уикендите на пътуване сред природата.

Телец

Това е подходяща седмица за смели и енергични действия от ваша страна. Във вторник ще имате благоприятна среда за творчески постижения в професионалната област. Не е нужно да мислите особено за това какво да правите и как да се държите - знаете всичко отлично, съмненията не бива да ви притесняват. В сряда съществува риск да забравите нещо важно. По-добре е да направите план за деня и да запишете всичко. През почивните дни ви очакват интересни запознанства, не бива да прекарвате това време затворени у дома.

Близнаци

Това е седмица, в която много неща от живота ви ще се подредят подобаващо. Опитайте се да обърнете повече внимание на себе си и на любимия човек. Идва период на промяна във вашето отношение, преоценка на духовните ценности и всичко това вероятно ще повлияе на вашата съдба. Не се оставяйте да се обезкуражавате, споделяйте позитивите и енергията си, защото много скоро ви очаква голяма радост.

Рак

Тежестта на недовършената работа през тази седмица ще бъде доста тежка. Може да са необходими много усилия, за да се реши поне част от належащите проблеми. Не се разстройвайте, ако в началото на седмицата трябва да се сблъскате с определени препятствия в личната или професионалната област. Независимо от това, тази седмица няма да мине без очарованието на общуването. През уикенда са възможни промени, които ще ви бъдат от полза. В четвъртък не започвайте нови сериозни неща. Отделете на децата повече време, те се нуждаят от вашето внимание.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА СЕПТЕМВРИ 2019!

Лъв

Тази седмица ще трябва да отделите повече време за работа. Сега не е време да бягате от отговорност. Пожънете плодовете на вашия труд, опитайте се да не се отпускате. В сряда бъдете търпеливи и се опитайте да не спорите с началниците си. Взаимоотношенията в семейството ще се подобрят. В петък може да възникне ситуация, която ще ви помогне да разберете хората, с които работите и комуникирате. В събота се опитайте да останете спокойни, не ставайте роби на суматохата.

Дева

Тази седмица спестете силите си, дайте на другите възможност да решат собствените си проблеми. Възможни са промени в плановете и нарушаване на споразуменията, което ще доведе до допълнителни усилия за вас. Прекъснатите проекти ще започнат постепенно да се развиват. В петък ще бъдете успешни в бизнеса, усилията ще донесат резултати. В неделя може да има конфликти в семейството. Опитайте се да сдържате емоциите си, като ги държите под контрол.

Везни

През тази седмица единственото, което трябва да направите, е да се погрижите за себе си. Натрупали сте много нерешени проблеми, които вече не можете да отлагате. Важно е да не се опитвате да правите всичко наведнъж. Започнете с най-важното. В сряда приятелска помощ ще помогне за преодоляване на много трудности. В работата се очертават нови интересни перспективи, не пропускайте шанса си, като заявите желание за участие. Вашата основна задача тази седмица ще бъде да сте в точното време на правилното място.

Скорпион

Седмицата е благоприятна в много отношения. Сега заветните ви планове и идеи започват да се реализират. Значителните промени, които ще ви се случат, би трябвало да се отразят на живота ви в продължение на много месеци. До сряда ще наваксате сериозно работно темпо. Опитайте се да не се отклонявате от него, колкото е възможно по-дълго. През почивните дни звездите обещават изобилие от интересни пътувания, срещи и контакти с интересни хора. Възлюбеният човек ще ви зарадва.

Стрелец

През тази седмица в работата нещата ще се развиват повече от добре. Насочете енергията си към нови проекти и получаване на допълнителни знания. Научете се да слушате, чувате и четете между редовете и ще получите информация, която ви позволява да промените възприятието си за света. През почивните дни не оставайте у дома. Излизайте с приятели, организирайте пикник или друго забавление с повече хора.

Козирог

Тази седмица всяка проява на оригиналност от ваша страна ще бъде възприета от другите нееднозначно. Не стигайте до крайности. В сряда ще демонстрирате блестящо своя професионализъм. Ще можете да изтеглите от забвение дори безнадеждни проекти. През почивните дни най-добрият начин за изглаждане на домашните проблеми е да направите подобряването на апартамента и да покажете, че ви пука.

Водолей

Седмицата ще премине без много катаклизми. Това е благоприятно време за продуктивна работа и бизнес срещи. Идеите, които сега ще ви дойдат наум, могат да бъдат началото на наистина грандиозни постижения в бъдеще. В четвъртък не поставяйте на риск всичко, което имате, дори ако изведнъж си помислите, че е време за промяна. Много скоро ще усетите хармония и баланс. Обърнете внимание на събитията, които ще ви се случат в неделя. Те не са случайни.

Риби

Това е седмица за сериозна подготовка. Ще имате шанс да изпреварите събитията и по този начин да облекчите натоварването, което предстои. Сега е моментът да имате високо самочувствие и увереност в себе си. В личен план не предприемайте решаващи действия. Търпението в най-голям обем ще бъде най-верния ви приятел. Извадете всички познати ви оръжия срещу меланхолията. Оставайте минимално време у дома и гледайте да сте навън и в движение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама