Седмичен любовен хороскоп за 16-20 декември


Седмичен любовен хороскоп за 16-20 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Овните ще имат нужда да бъдат разбрани и да си кажат всичко, което ги притеснява или вълнува. Хубавата новина е, че ще срещнат подкрепа не само в лицето на половинката, но и от други свои близки. Така че, Овни, не се свенете!

Телец

На Телците им е време за малко социален живот и сякаш душата им крещи „парти“, което ще ги направи много нетърпеливи. Това ще се усети най-силно след сряда, така че към края на седмицата определено ще имат възможност да се развихрят.

Близнаци

Близнаците ще изпитват непреодолимо желание да изпробват нови неща, сякаш за да създадат още ярки спомени от изтичащите дни на годината. Ярко червило, ново заведение или ексцентрична секс поза – представителите на зодията ще търсят разнообразие на всички фронтове.

Рак

Рачешката емоционалност ще бъде овладяна през новата седмица. Не е изключено половинката ви да се е чувствала някак задушена от цялото това коледно настроение, приповдигнат дух и желание за заедност, но вече всичко е под контрол.

Лъв

Лъвовете ще се окажат в центъра на събитията не един или два пъти. Това ще ги накара да сият и да развеят лъвска грива още по-силно. Обожанието на партньора пък ще се отрази много благоприятно върху връзката.

Дева

Девите имат нужда от валидация – дали на външния вид, домакинските им умения или характера. Новата седмица ще изкара у тях нуждата от „потупване по рамото“, така че е по-добре панртьорът да се съобрази с това.

Везни

Везните имат нужда от повече близост, тъй като се чувстват останали на заден план, независимо дали това е само в техните представи. Сутрешен секс, страстна целувка за "добро утро" или нещо подобно би оправило настроението на Везните.

Скорпион

Скорпионите ще се радват на хармонична седмица с добра комуникация. Разбира се, един истински Скорпион винаги има в „ръкава“ някакви изненади, особено в леглото, така че спокойствието може да е само привидно.

Стрелец

Стрелците ще оставят на заден план любовта, коледното им настроение също няма да е особено на ниво. Разсейте негативните мисли с хубава книга, чаша вино с приятелки, готвене или коледни филми.

Козирог

Чувствате се сякаш целият свят се е стоварил на раменете ви и очаква нещо от вас. Нищо не помръдва, ако не задвижите вие нещата. Това ви изтощава емоционално, защото връзката ви не прави изключение.

Водолей

Запомнете, че любовта не може да бъде водена в таблици и графики. Не смятайте колко пари сте дали за подарък, колко пъти вие сте се обадили на половинката и т.н. Правете всичко от сърце, а ако не можете – зарежете. Драматизмът ви ще е в повече, така че имайте едно наум.

Риби

Носталгия по отминалите дни ще ви обземе напълно. Може би страдате за човек, който вече не е до вас, за загубен приятел или стара любов – дайте си няколко дни, но не потъвайте в бездната на собствената си самота.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама