Седмичен любовен хороскоп за 27-31 януари


Седмичен любовен хороскоп за 27-31 януари
Снимка: iStock/Guliver

За любовта тази седмица според зодията.

Овен

Овните трябва да спрат да мечтаят за невъзможното, за принца на бял кон и за романтиката от филмите. Опитайте се да бъдете по-здраво стъпили на земята, за да си спестите разочарованието.

Телец

Телците ще се радват на много романтично заредена седмица. Обвързаните ще се чувстват силно привлечени от своята половинка, а тя пък на свой ред ще ги обгражда с любов и внимание.

Близнаци

Възможни са сериозни конфликти на любовния фронт. Професионалните ви амбиции ще се окажат в пряк разрез с "интересите" на връзката ви. Ако сте решили да катерите кариерната стълбичка, не очаквайте разбиране и подкрепа.

Рак

Раците ще успеят да постигнат пълна хармония и спокойствие. Вашите общи интереси и цели ще ви помогнат да усетите половинката на едно по-дълбоко духовно ниво.

Лъв

Обвързаните Лъвове ще имат сексуална енергия до небесата. Ще искат повече от всякога любимият им човек да им даде всичко онова, от което се нуждаят в секса и съвсем няма да се свенят да си го поискат.

12 ВАЖНИ ИСТИНИ ЗА МЪЖ ЛЪВ

Дева

Чудесна седмица в любовно отношение се очертава и за Девите. Малките неразбирателства, които ви изкарват от равновесие по принцип, сега ще бледнеят пред любовта, която изпитвате.

Везни

"Пеперудите в стомаха" ще са факт, но дали ще са провокирани от вашия човек? Може би усещате тръпка към колега или приятел и ще трябва да помислите сериозно над някои въпроси.

Скорпион

Когато става въпрос за любовта през последната седмица на януари, Скорпионите определено са щастливци. Стига да съумеят да загърбят всички съмнения, притеснения и мнителност, мечтите ви имат реален шанс да се сбъднат.

Стрелец

Няма да бъдете доволни от мястото, на което се намирате във връзката си. Това ще се дължи на факта, че не можете да намерите път към добрата комуникация с половинката. Говорите, но сякаш на различни езици.

Козирог

Ако очаквате любимият човек да чете мислите и желанията ви, грешите. Вместо това опитайте да вербализирате потребностите си, както и това, което ви дразни.

Водолей

Любовната седмица за Водолеите ще бъде леко объркана. Добре е да споделяте по-малко и като цяло да не "философствате" много. Не допускайте някой да се бърка в отношенията ви.

ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2020 - ВОДОЛЕЙ

Риби

Чудесна седмица, която ще е с вас, каквото и да предприемете. Кратко пътешествие, страстни вечери или романтика на макс? Решението е ваше.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама