Седмичен любовен хороскоп за 6 - 10 април


Седмичен любовен хороскоп за 6 - 10 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица може да възникнат конфликтни ситуации между вас и партньора ви и това да промени коренно пейзажа във вашата връзка.

Телец

Новата седмица ще даде тласък на вашите магнетизъм и увереност и ще ви помогне по-лесно да върнете химията във връзката си.

ЗОДИИТЕ, КОИТО СА ИСТИНСКИ ДУШИЦИ

Близнаци

Имате нужда от романтика с любимия човек, за да избягате от хаоса във вашия живот. Периодът е подходящ за планиране на някакво далечно лятно пътуване или поне обсъждане на такъв вариант с половинката.

Рак

Любовният живот на Раците ще се превърне в истинска въртележка от чувства и емоции. Много приятни изненади чакат представителите на знака през новата седмица.

Лъв

Имате фантазии, които се страхувате да споделите със своя партньор. Бъдете търпеливи и не изпитвайте неудобство да разговаряте за вашите желания.

Дева

Ще се радвате на романтика и хармония с любимия човек, нещо, което ви е липсвало през последните няколко седмици. Не позволявайте на малките проблеми да развалят този току-що намерен баланс.

Везни

Не бързайте в действията и не насилвайте нещата. Изчакайте края на седмицата, когато и двамата ще бъдете по-готови да се отдадете на любовта. Планирайте романтична изненада.

Скорпион

Ако имате половинка до себе си, седмицата ще ви изправи пред разрешаването на интимен въпрос. Възможно е да откриете, че имате различни сексуални нужди.

Стрелец

Скриването на вашите притеснения от любимия човек може да доведе до по-големи проблеми, затова не отлагайте обсъждането им. Краят на седмицата обещава комуникацията да бъде успешна.

7 ИСТИНИ ЗА ТОВА КАК СЕ ОБИЧА СТРЕЛЕЦ

Козирог

За Козирозите предстои седмица на доста интензивни обрати. Ту сте ядосани, ту щастливи, ту на ръба на депресията. В сряда ще откриете, че вашите желания засилват емоционалната връзка с любимия човек.

Водолей

Ако се намирате във връзка, след сряда ще се чувствате допълнително мотивирани да се съсредоточите върху нея. Възможно е да има някакъв проблем, чието разрешаване отлагате от дълго време. Сега е моментът да го преодолеете заедно.

Риби

Някои от вас могат да почувстват нужда да премълчат финансовото си състояние пред партньора. Не забравяйте, че една връзка се гради на доверие и честност.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама