Секс хороскоп за октомври


Секс хороскоп за октомври
Снимка: iStock/Guliver

Ето какво ви очаква в спалнята този месец.

Овен

Свободните представители на знака ще се решат на промени в личния си живот, само ако се появи човек, който отговаря на повечето от техните изисквания, но това е малко вероятно да се случи. Тоест, краткотрайните сексуални авантюри няма да присъстват през октомври. За ангажираните представители на знака всичко ще върви гладко между завивките.

Телец

Самотните представители на знака ще имат шанс да стартират служебни любовни романи. Привличането, съвместните усилия и повечето прекарано време в офиса ще се окажат вълнуващ старт на една гореща връзка. Семейните представители на знака също няма да скучаят, напротив.

Близнаци

Близнаците ще предпочетат само да флиртуват без да преминават към сериозни действия. На този етап "заигравките" им носят повече наслада от същинската част. Очаквани са палави съобщения, горещи снимки и безброй намеци, което също ще се окаже доста интригуващо дори за обвързаните Близнаци.

Рак

В интимните си отношения ще бъдете внимателни и доста чувствителни. Може би не се чувствате добре в кожата си, което ще се отрази и на секса. През октомври желанията и настроенията ви в сексуален аспект са доста променливи и вашият партньор е трябва да проява голяма доза търпение и деликатност, за да ги "тушира".

Лъв

Нали знаете приказката "Луд умора няма". Е, през октомври тя сякаш е създадена точно за вас. Това, което ще даде сили на Лъвовете да издържат на забързаното темпо, е любовта. През целия месец те ще кипят от сексуална енергия, но дори липсата на сън няма да спре непреодолимото им желание.

Дева

През октомври ще се радвате на сладко и омайно дар слово, така че не пренебрегвайте този факт. Сега е моментът да си изпросите онова, за което тайничко мечтаете. Изберете добре момента, добавете малко съблазън и действайте!

Везни

Съдбата е толкова благосклонна към Везните в професионално отношение, че дори ще им прати любовта по служебна линия. Възможно е да се появят много намеци от настоятелни колеги, така че решете добре какво искате (или не) да се случи и бъдете директни.

Скорпион

При Скорпионите определено мирише на любов! Целият месец ще бъде изпълнен с романтика и страст, за сметка на професионалното развитие, но какво пък – не може само да се работи. В главата ви се въртят идеи за цели секс уикенди извън града – осъществете ги!

Стрелец

Някой от миналото ще се върне с горещо предложение в живота ви. Вие ще трябва да решите дали да се върнете към тази любовна история и с носталгия да се хвърлите наново в изпепеляващ романс, който може да се окаже краткотрайна сексуална авантюра.

Козирог

Знаем, че ви е изключително трудно да се сдържате да не критикувате партньора си, но хвърлете тази енергия в друга посока – например в спалнята. Ако някой от приятелския или служебен кръг иска да се вмъкне между завивките ви – просто кажете НЕ, защото няма да доведе до нищо градивно.

Водолей

Работата и сексуалният ви живот не вървят през този месец, не е нужно да ставате жертва на двама шефове. Обърнете специално внимание на себе си и нуждите си. Вземете си отпуск! Времето за страстен секс определено няма да е през октомври.

 Риби

През първите две седмици на октомври тотално ще отсвирите работните задължения, а партньорът ви ще чете мислите ви. Нямате желание да правите глупости, но тези сексуални искри ще ви влудяват. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама