Тези зодии най-често изпадат в депресия


Тези зодии най-често изпадат в депресия
Снимка: iStock/Guliver

Състоянието на депресия и отчаяние може да обхване всеки в някакъв важен етап от живота му. Според хороскопа и разположението на звездите обаче има някои зодии, които наистина са много чувствителни и често ги завладява меланхолията.

Водолей

Често се чувстват неразбрани и сами. Усещането, че са различни и самотни ги отделя от света около тях. Склонни са към сериозни депресивни състояния и моменти, в които нямат желание за нищо. Могат да се затворят в себе си и да не излизат дълго време от дома си. Често се обвиняват за различни неща и си втълпяват, че са слаби емоционално или имат проблем. Могат да стигнат дори до нервни кризи или проблеми с алкохола.

Дева

Девите всъщност са много меланхолични и чувствителни. Те приемат света по свой начин. Могат да бъдат на върха на емоциите и да се радват на всичко, което се случва около тях, но понякога идва момент, в който се затварят в себе си. Също са склонни често се допитват до психолози и специалисти, които да им помагат за решаването на големите проблеми. Правят си йога терапии и се вълнуват от сериозна психологическа литература. Самотата може да им бъде верен приятел.

НАУЧЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама