За тези 5 зодии 2018-та ще бъде супер късметлийска


За тези 5 зодии 2018-та ще бъде супер късметлийска
Снимка: iStock/Guliver

Нова година, нов късмет! Вече с нетърпение тръпнем в очакване на Коледа и Нова година. Предстои много хубав и приятен период, в който всеки има повод да празнува. Някои с радост ще изпратят 2017-та и ще се надяват на успешна 2018-та. Други пък с нетърпение ще се впуснат в приключенията, които ги зоват през новата годината

В хороскопа има 5 зодии, които ще бъдат истински късметлии тази година. Вижте кои са те:

Телец

Годината ще бъде много положителна за вас. Ще сте изправени пред големи препятствия, но с лекота ще се справите с всичко. Ще се чувствате на върха на емоциите си и още в първите месеци ще усетите голямата промяна и силната енергия на 2018-та година.

Близнаци

Последната година за вас беше много трудна, но сега предстои голям обрат. С лекота ще се справяте с всичко, което подхванете. Лутането ще приключи и ще имате възможност да покажете най-добрата страна от себе си и в личен, и в професионален план. Ще бъдете заредени с вдъхновение и много силни емоции.

Лъв

Това ще е годината на уроците и премеждията. Със сигурност късметът ще е на ваша страна и ще ви води в правилната посока и към верните решения. Ще имате страхотна възможност да научите много и да отидете на следващия етап в живота си.

Козирог

Няма да бъде лесна година, но вие и не харесвате лесното. Звездите са настроени положително към вас и ви даряват с много късмет. Възможно е да спечелите голяма награда или да получите сериозно повишение в работата си. Късметът ще ви донесе пари.

Водолей

2018-та ще бъде важна и голяма година за вас. Очаква ви кръстопът, но ще се справите перфектно с всичко. Предстои ви една много хубава и късметлийска година, в която ще постигнете много и ще вземете важни решения, които ще ви отведат на правилните места в бъдеще.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама