Зодиакалните двойки, които се привличат фатално


Зодиакалните двойки, които се привличат фатално
Снимка: iStock/Guliver

Случвало ли ви се е да срещнете човек, с когото се разбирате перфектно още от самото начало. Сякаш сте родени един за друг и няма какво да ви раздели. Всъщност това се нарича фатално привличане и се среща при някои зодиакални двойки.

Овен и Везни

Овните имат магнетичен чар, който моментално привлича Везните. Нерешителността на Везните обаче започва да дразни Овните след определен период от време. От друга страна Везните не харесват в представителите на зодия Овен прибързаността и експресивността. И все пак в началото привличането между тези две зодии е огромно.

Телец и Риби

Те са пълни противоположности и може би точно заради това привличането между тях в началото е много силно. Слепи са за всичко останало и наистина биха могли да бъдат щастливи задно. Когато се опознаят обаче, откриват, че имат различия, които биха попречили на общото им бъдеще. Телците предпочитат спокойствието, за тях една вечер в дома с любимия човек е повече от прекрасна. Рибите обаче предпочитат шумните и оживени места. Нещо повече. Те са много емоционални и това понякога идва в повече на Телеца.

Рак и Козирог

Още веднъж доказваме, че противоположностите много се привличат. Раците имат нужда точно от уравновесен и силен човек, като представител на зодия Козирог. Раците обаче са прекалено обсебващи, което в един момент започва да пречи на рогатата зодия. Пренебрежителното отношение на Козирога започва да наранява Рака и краят помежду им идва много бързо. Емоционалността на Рака дразни Козирога, а студеното отношение на Козирога наранява чувствата на Рака и го кара да се чувства нежелан.

Близнаци и Стрелец

В началото те имат много общи теми и могат да си говорят за всичко. Не виждат различията помежду си и са щастливи заедно. Двойствената зодия обаче започва да се дразни на прекалено спокойния Стрелец, който винаги би замълчал, за да избегне спор. Това води до прекалено много неразбирателства и обикновено е причина за края помежду им. Проблемът е там, че Стрелецът няма желание да се напряга за дребни, ежедневни неща, а това за Близнаците е признак, че Стрелеца не се интересува.

Лъв и Водолей

Те изключително бързо се влюбват един в друг, дори не им е нужно опознаване. Водолеят не е особено търпелив, а егото на Лъва определено не му допада особено много. Лъвът пък се дразни на непостоянството и свободолюбивостта на Водолея. Споровете започват да се увеличават и това много бързо ги отвежда до края на връзката им, който е неизбежен.

Дева и Скорпион

При тях в началото любовта е изпепеляваща, те са способни на всичко, за да са заедно до момента, в който осъзнаят колко много различни интереси и виждания имат. Скорпионът постоянно всява напрежение в отношенията им, а Девата се стреми към спокойствие и разбирателство. Това много бързо довежда до края на връзката им, която също толкова бързо е започнала.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама