Зодиите, които НЕ стават за домакини


Зодиите, които НЕ стават за домакини
Снимка: iStock/Guliver

Има жени, за които домакинската работа е развлечение. Всяко едно тяхно ястие изглежда перфектно и е изпипано до последния детайл. Къщите им са брилянтно чисти и всичко е подредено. Има и жени, за които домакинската работа е възможно най-досадното и неприятно нещо. Те не виждат смисъл да готвят няколко часа и накрая да сътворят нещо, което не се харесва на никого. Винаги биха предпочели да поръчат храна за вкъщи, за да не се налага да мият чинии в края на деня. Ето и зодиите, които не са родени да бъдат домакини:

Скорпион

Те биха избягали от кухнята с писъци, ако имат тази възможност. По-вероятно е да направят пожар вместо ястие. Кухненската работа просто не им се отдава. Дори биха предпочели да изчистят и подредят пред това да готвят. Те не са от жените, които обичат да експериментират в кухнята. Представителките на този зодиакален знак понякога не могат да сготвят дори най-простото и лесно нещо. Но пък винаги знаят в кой ресторант кухнята е най-добра. Скорпионите се вълнуват от коренно различни неща и за тях не е никакво притеснение, че не са добри домакини. Имат други качества, които според тях са по-важни.

Лъв

За тях много по-важно е да изглеждат добре, независимо колко разхвърлян е домът им. Те се грижат за външния си вид и тотално забравят, че трябва да бъдат и домакини. Но за тях това не е проблем, стига да имат всички нужни козметични продукти. Представителките на този зодиакален знак обикновено са доста суетни и не им стига време за никаква домакинска работа. Ако решат да почистят, си отделят нужното време и го правят, но това не се случва често при тях. Готвенето не им се отдава, това за тях е тотално губене на време.

Дева

Те са толкова суетни, че никога не биха заменили часа за маникюр, за да сготвят или изчистят. За тях не е абсолютно никакъв проблем в дома им да е пълна лудница, ако те самите изглеждат перфектно. От друга страна винаги се стремят да са перфектни във всяко едно отношение, тоест и в домакинството. Може би ще направят опит да впечатлят с умения и в кухнята, но ще отлагат този момент до последно. Винаги ще си измислят нещо, което да ги оправдае. Ако са прекалено изморени, веднага ще си полегнат, независимо дали от тях се очаква да почистят или сготвят. Никога не биха пренебрегнали себе си и собствените си нужди заради домакинската работа, която ги очаква.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама