Ако сте някоя от тези 4 зодии, имате нужда от приятел Везни в живота си


Ако сте някоя от тези 4 зодии, имате нужда от приятел Везни в живота си
Снимка: iStock

Представителите на Везните са верни и истински приятели, които винаги избягват конфликтите. Те са внимателни в критиката и не бързат да съобщават лоши новини на любимия човек, страхувайки се от последствия и негативизъм. Везни перфектно общуват с много знаци на зодиака, но представителите на тези 4 зодии се нуждаят особено много от подкрепата на Везните.

Скорпион

Никой не може да разбере и почувства толкова сложния характер на Скорпиона, освен Везните. Заедно те могат да прекарват часове в обсъждане на различни теми, да обмислят варианти за развитието на събитията, а за Скорпион разговорът им е друг начин да опознаят себе си. Везните прощават дребните обиди на Скорпиона и разбират мотивите за техните действия. Приятел от зодия Везни ще спаси Скорпиона в най-трудните периоди от живота му, ще му помогне да не прави грешки и да не разрушава отношенията с близките си хора.

ЖЕНИТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ СА КРАЛИЦИ НА ДРАМАТА

Риби

Гъвкавостта на характера на Риби често води до факта, че те започват да се губят в житейските си указания, да се съмняват в избора си, страхувайки се да не направят грешка. Везните няма да посочват какво трябва да се направи, но ще им разкажат подробно за всички възможни варианти и техните последици. Приятел от зодия Везни ще помогне на Риби да вземе решение и да го направи по-бързо. В трудни ситуации и в най-тежките си дни от живота Риби са склонни да се отдадат на апатия и да изберат грешен път. Под влияние на обществото и семейството Рибите могат да започнат да се държат неморално: в този момент Везните, като един истински приятел могат да помогнат  на чувствителните Риби и да им посочат правилния път.

Дева

Девата приема живота твърде сериозно и придава голямо значение на всяко малко нещо. Везните омекотяват категоризацията своя приятел и му помагат да вижда ситуацията от различни ъгли. Везните учат Девата да бъде съпричастна и да разбира другите хора, помага й да приеме недостатъците им и да не се опитва да коригира любимия човек. Везните често спасяват личния живот на Девите и така те стават по-мъдри и правят по-малко грешки при общуването с другите.

Козирог

Козирозите по природа не са срамежливи и послушни, поради което непрекъснато възникват препятствия в техния жизнен път. Везните майсторски решават всички проблеми и могат да помогнат на приятеля си Козирог да намери решение, което няма да доведе до още повече неприятности. Козирозите са принципни и откровени в действията и думите си, а гъвкавостта на Везните ги кара да мислят за последствията.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама