Тези зодии са готови да приемат по-малко, отколкото заслужават


Тези зодии са готови да приемат по-малко, отколкото заслужават
Снимка: iStock

Нездравословните и нещастни връзки по много причини са често срещани в света на запознанствата.

Понякога едната страна в отношенията не гледа реално на нещата и не иска да сложи край и връзката става токсична. Докато нещастната връзка може да бъде спасена, токсичната такава обикновено не може и в този момент е най-добре да я напуснете възможно най-скоро. Напускането на токсична връзка е трудно за повечето хора, но тези три зодиакални знака го правят още по-трудно.

Телец

Телецът е най-верният, най-надеждният знак на Зодиака, което му позволява да се превърне в един от най-добрите романтични партньори.

Представителите на този знак обаче са склонни да бъдат твърде лоялни, което може да повлияе на способността им да преценят точно дали трябва (или могат) да напуснат връзка. Те могат да се изправят и да защитят любимия си в моменти, когато може да не го заслужава, и са особено податливи на лъжи и измама.

Слънчевите Телци не обичат промяната. Като знак на Земята, те почти винаги предпочитат стабилността и моментите на спокойствие, а не турбуленцията и новите среди.

Те са много упорити и е вероятно да направят почти всичко, за да запазят нещата, докато се опитват да избегнат нестабилността. Подобно на повечето проблеми на Телец, и този може да бъде решен чрез възприемане на единствената константа във Вселената: промяна.

КАКВО СЕ КРИЕ ЗАД ВЕЧНИЯ ОПТИМИЗЪМ НА ТЕЗИ 6 ЗОДИИ

Везни

Везни е знакът за партньорствата. Покровителстване от Слънцето и Венера, те се справят по-добре във взаимоотношенията и с партньорите, защото задоволяват естествената им нужда от подкрепа и баланс.

Тъй като напускането на връзка или развеждането прави Везните неуравновесени (един от най-лошите възможни сценарии за този знак), те са готови да преминат през много по-лоши времена, отколкото би трябвало в действителност.

Везните са силно независими и компетентни хора извън отношенията. Когато са във връзка, обаче, те виждат себе си само като половина, неспособна да функционира без помощта на другия човек.

Везните са знак, който търси положителна връзка, така че техните проблеми се решават, когато осъзнаят, че винаги могат да намерят по-добър партньор, както и тяхната независимост и компетентност.

Риби

Рибите, знакът на Водата, притежават тон от качества, които ги карат сякаш да се впият в токсична връзка. Рибите са природни мъченици, най-отдадените хора в Зодиака.

Те естествено поставят нуждите на другите пред своите, обикновено от доверие и любов повече, отколкото по егоистични причини.

Рибите също са склонни да се оттеглят от реалността и да игнорират лошото поведението на партньора, което обикновено помага да се избегне конфликт, защото Риби мразят да се карат.

Учите се от тази грешка и излизате от нея, като признавате, че да се правите на жертва не помага на никого.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама