Астролозите отговарят на няколко въпроса, свързани със зодия Везни


Астролозите отговарят на няколко въпроса, свързани със зодия Везни
Снимка: iStock

Очарователни, винаги готови да дадат съвет и най-стилните в офиса – без съмнение това са представителите на зодия Везни. Управлявани от Венера, планетата на любовта и красотата, Везните са социалната пеперуда на зодиака, която може да се сприятели почти с всеки (и да се влюбва постоянно).

Защо Везните са толкова.... студени?

Везните не са „студени“ винаги - те могат да бъдат както топли, така и студени. Техният символ е кантар. (Забавен факт: Те са единственият знак в зодиака, представен от неодушевен обект!). Ако се опитвате да се свържете с Везни на по-дълбоко ниво, подгответе се за рязко спиране. Везните могат да бъдат повърхностно ориентирани същества. Те са суетни и може да е трудно да ги накарат да се гмуркат дълбоко, особено в началото на връзката. В крайна сметка те са едни от най- честните зодиакални знаци, така че не очаквайте да ви наранят, просто им дайте време.

Защо Везните са толкова... добри към хората?

Везните жадуват за дълбоко чувство за справедливост, мир и хармония. Те не са типът, който ще се бие или бори с някого. Везните мразят конфликтите. Те могат лесно да видят и двете страни-  и отрицателната, и положителната. Откровената им природа и социално разположение ги превръщат в идеалния партньор. Ако сте на домашно парти и не познавате никого - най-добрият ви залог е да намерите Везни, любознателни, чаровни и топли, ще ви накарат да се почувствате добре дошли.

АСТРОЛОЗИТЕ ОТГОВАРЯТ НА НЯКОЛКО ИНТЕРЕСНИ ВЪПРОСА, СВЪРЗАНИ С ДЕВАТА

Защо Везните са... привлечени от Овен?

Всички искаме това, което не можем да имаме, нали? Един от най-важните уроци през този живот за Везните е да се научат да бъдат по-настоятелни. Мнозина могат да бъдат толкова безконфликтни, че чак да вбесяват. Рогатият Овен, който не се страхува да иска, да взема и да прави, каквото смята за добре. Животът на Везните е така концентриран около равновесието. Овенът носи точно това на своята половинка - това, което Везните не могат (предимно няма да направят) да кажат, техният партньор Овен ще го направи. При тях важи правилото- противоположностите се привличат.

Защо Везните са така... атрактивни?

Управляващата планета на Везните е Венера, която е планетата на любовта, лукса, красотата и привързаността. Да бъдат красиви е вградено в тяхното ДНК. Те също така са много суетни (Ким Кардашиян е Везни, например). Те са привлечени от по-фините неща в живота и често се подлагат на специални процедури, за да си гарантират, че изглеждат млади и свежи. Венера също управлява нашите навици за пазаруване и харчене. Везните не се страхуват да се отдадат на пазаруване и да се сдобият с най-новите модели дрехи и обувки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама