Бъдете внимателни с тези зодиакални знаци, защото те не поемат отговорност


Бъдете внимателни с тези зодиакални знаци, защото те не поемат отговорност
Снимка: iStock/Guliver

Безотговорността е грях, който имат абсолютно всички хора. Но ако някои само от време на време показват такава слабост, то за три знака на зодиака това може да се нарече начин на живот.

Разбира се, винаги има и изключения, затова не бързайте да им слагате етикети и да ги наричате най-безотговорните зодии. Но ако смятате да поверите нещо много важно на представителите на тези три съзвездия, помислете няколко пъти преди да го направите. Разберете за кои зодиакални знаци става въпрос:

Рак

Родените под този зодиакален знак са в състояние да поемат отговорност за своите обещания и действия, но само ако са заинтересовани и ако имат изгода от това. Но ако нямат никакви изгоди- напротив, ще чуете милион извинения и причини, поради които вашето искане или задание не са изпълнени.

За да не останете разочаровани, помолете Рака да вземе решение незабавно и не забравяйте да изчакате твърдото му „Да!“, А не „Ще си помисля“ или „Ще опитам“. В 99% от случаите обещаното няма да бъде изпълнено. Затова винаги трябва да имате едно наум с представителите на тази зодия и да внимавате какво им поверявате.

КОИ ЗОДИАКАЛНИ ЗНАЦИ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЗАВИСТЛИВИ

Риби

Представителите на този знак често запазват детското в себе си дори в зряла възраст. От една страна, това е страхотно, но от друга... Те наистина искат някой да ги спаси от светските тревоги, да ги съжалява и да свърши цялата трудна работа за тях. Те са сигурни, че всичко по някакъв начин ще бъде решено от само себе си и не са твърде притеснени от резултата от дадено събитие. По-добре не инструктирайте Риби с важни задачи и отговорности, ако не искате да възникнат усложнения по-късно.

Телец

Само един фактор е виновен за безотговорността на Телеца - мързела им. Те не са против да работят, но предпочитат някой друг да свърши трудната работа. Имат способности, но мързелът им е толкова голям, че често хората смятат, че Телците не са способни на нищо. Някои особено упорити представители на този зодиакален знак понякога успяват да преодолеят тази своя лоша черта, но повечето от тях дори няма да се отърват от желанието да избегнат отговорността, ако има такава възможност.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама