Четирите зодии, които трябва да се променят, за да имат успех в любовта през СЕПТЕМВРИ


Четирите зодии, които трябва да се променят, за да имат успех в любовта през СЕПТЕМВРИ
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Запомнете, че любовта се основава на доверие и вярност! Трябва да спрете да смятате, че една връзка е вълнуваща, когато е изпълнена с аргументи и несигурност. Имате нужда от някой, който ви дава последователност и уважение, като и вие му давате същото. Някой, на когото можете да разчитате. Някой, който няма да отмени плановете в последната секунда и да ви остави да чакате седмици докато се обади. През месец септември трябва да спрете да се раздавате за хора, които изпращат смесени сигнали и ви карат да гадаете. Трябва да повишите стандартите си. Само така ще намерите истинската любов.

Везни

През септември е хубаво да започнете да се поставяте на първо място. Нужно е да спрете да се грижите повече за щастието на другите и да започнете да се фокусирате върху собственото си щастие и промяна. Отделете си време за търсене на това, което наистина искате, за това, което наистина ви кара да се усмихвате. Колкото и да е трудно да признаете, жертвите ви не са благородни. Ето защо през септември трябва да спрете да играете на мъченик и да правите каквото искате.

Стрелец

Трябва да спрете да изтласквате всички. Нямате причина да отхвърляте постоянно другите. Спрете да сте толкова дяволски придирчиви. Да, заслужавате някой, който е достатъчно добър за вас - но не трябва да приемате, че всеки един човек на планетата е под вас. Любовта означава да рискувате. Любовта означава да излагате сърцето си на риск. Вашата самонадеяност няма да ви защити. Това ще ви направи само по-самотни, по-уплашени, по-нещастни. Ако искате да се възползвате максимално, особено през този месец, тогава трябва да се отворите и да заобичате промяната.

ТРИТЕ ЗОДИИ, КОИТО ИМАТ НАЙ-СИЛНА ВЪТРЕШНА ЕНЕРГИЯ

Водолей

Септември ще бъде хубав за вас, ако спрете да бягате след хората, които не се отнасят със същото уважение, което вие им показвате. Не е ваша отговорност да ги накарате да ви обърнат внимание. Ако те се чувстват така, както и вие, тогава естествено биха ви обърнали вниманието, което жадувате. И ако те просто няма да ви обърнат такова внимание, трябва да спрете да мислите, че нещо не е наред с вас. Някои хора не са родени един за друг и това е добре. През септември трябва да се сбогувате с хората, които не ви уважават, въпреки че имате история с тях, въпреки че сърцето ви е готово да остане с тях. Само така ще намерите вашия човек, с който ще сте щастливи.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама