Дневен хороскоп за 3 март


Дневен хороскоп за 3 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота със сигурност ще сте прави. Въпросът е, че това няма да ви направи особено щастливи. Изборът е ваш, но направете така че да не съжалявате по-късно.

Телец

Тази събота е най-добре да си починете у дома, вместо да поемете по пътищата. Времето и без това няма да е  подходящо за разходки. Изберете си книга или филм и прекарайте един истински мързелив ден.

Близнаци

Тази събота, когато станете подредете приоритетите си. Дайте си сметка какво точно искате и ще ви стане ясно какво точно  да правите. Бъдете добронамерени и всичко ще се подреди по най-добрия начин.

Рак

Тази събота посветете на любимия ви човек. Всичко, което вложите ще получите обратно и то в поне двойна доза. Не бройте, така както няма да може да преброите любовта, която ще получите.

Лъв

Тази събота ще сте склонни към проява на сантименталност, но най-добре запазете господството на разума над емоциите. Последните ще преминат като летен дъжд, но с интензивността си може да ви объркат.

Дева

Тази събота бъдете умерени във всичко. Най-вече внимавайте да не нараните някого с думите си. Колкото и да сте убедени в правотата си ще бъде най-добре да спестите мнението си.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама