Най-големият страх на всяка зодия


Най-големият страх на всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Всеки човек се страхува от нещо - от високо, от паяци, от отхвърляне... Оказва се, че зодията също има влияние върху това какви точно са страховете на даден човек.

Ето от какво се страхува всяка от зодиите:

Овен

Да не наранят някого – Овните са доста избухливи и именно затова най-големият им страх е да не наранят някого в изблик на гняв. В тези моменти те изобщо не могат да контролират нервите си и реагират възможно най-импулсивно. Ако искате да се справите с този страх, Овни, научете се да контролирате нервите си.

Телец

Като хора, които обичат спокойствието и сигурността, Телците се страхуват най-много от възможен финансов стрес и тревога, проблеми със суетата, стресираща промяна, която е извън техния контрол.

Близнаци

Задушаване – Близнаците се ужасяват, ако не могат да изразяват свободно чувствата и емоциите си. Най-големият им страх е да не могат да бъдат себе си.

Рак

Емоционална рана - може да означава емоционална рана, страх от емоционално нараняване. Като едни от най-чувствителните в зодиака, Раците приемат много трудно конфликти, особено с най-близките си хора. Именно от тези неща се страхуват най-много.

Лъв

Като зодия, която обича да блести в най-добрата си светлина, най-големият страх на Лъвовете е да свалят бляскавата маска, която носят и да се покажат като уязвими човешки същества пред хората.

Дева

Като едни истински перфекционисти, Девите обичат реда. Именно затова най-много се страхуват от хаоса. Идеята да нямат контрол над нещо ги ужасява и мъчи.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама