Дневен хороскоп за 6 февруари


Дневен хороскоп за 6 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Ето какво ви очаква този вторник според звездите.

Овен

Този вторник ще ви дари с, така жадуваното спокойствие. Запазете това спокойствие поне до ранните часове на следобяда. Най-добре откажете покана за парти.

Телец 

Този вторник ще се справите с предизвикателствата на деня с помощта на приятели. Хубаво е да върнете жеста и да ударите едно рамо и на тези, които са ви помогнали. Обърнете повече внимание на децата и им разкажете някоя случка от вашето детство.

Близнаци

Този вторник имате всички шансове пред вас да се открие възможност за допълнителни доходи, или израстване на работното място. Не го отхвърляйте веднага с лека ръка. Може да се окаже златна мина. Имате достатъчно време и ресурси, за да опитате.

Рак 

Този вторник може да започне прекалено емоционално, дори за вас, но в края на деня добра новина ще ви ободри и ще забравите за ядовете си. Не взимайте прибързани решения и се консултирайте преди това с ваш верен приятел.

Лъв

Този вторник ще започне обещаващо, но хубавите неща стават бавно. Ще трябва да положите усилия, за да се получи това което искате. Хубаво е да си зададете и въпроса дали действително искате точно това.

Дева 

Този вторник е много важно да внимавате на кого правите услуга. Може да се опитат да ви манипулират ваши близки. Ако положението стане нетърпимо си купете подарък, това ще ви разведри.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама