Дневен хороскоп за 9 май


Дневен хороскоп за 9 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази сряда си отваряйте очите на четири за прекалено лесните неща. Добре е да няма трудности, но много хубаво не е на хубаво.

Телец

Това е ден на очаквания. Бъдете себе си във всеки един момент, защото не знаете кога ще попаднете в ситуация, в която ще бъдете внимателно преценявани.

Близнаци

Колкото и да не ви се вярва, понякога нещата се случват от само себе си. Бъдете благодарни и все така лесно забравящи трудните моменти, в които сте вложили толкова много усилия, за да ви се случи всичко хубаво сега.

Рак

Денят ще ви подскаже верния отговор на даден въпрос. Не бързайте с решението ако не се чувствате готови. Не е задължително да направите всичко в първата част на деня.

Лъв

Днес ще погледнете на даден проблем от съвсем различна гледна точка и той може да спре да бъде такъв. Това е добър урок, който може да прилагате по-често.

Дева

Посетете място за култура или просто се разходете из тихо, но красиво място. Имате нужда да чуете душата си. Бъдете в синхрон със желанията си.

Везни

Не пропускайте възможност, която може да ви даде много в професионално отношение. Имате битови въпроси за решаване, които могат да бъдат преодолени по-лесно, отколкото предполагате.

Скорпион

Ваш приятел има нужда от подкрепа. Мненията ви се различават, но това не означава, че не трябва да покажете съпричастността си.

Стрелец

Денят ви обещава лесна победа. Помнете, че не винаги ще е така и приемете случилото се, като едно приятно изключение.

Козирог

Това е ден за нова тактика. Промяната, която ще предприемете ще ви спести много повече проблеми, от колкото имате в момента.

Водолей

Това е ден за ударни резултати. Впрегнете всички си сили, за да докажете на какво сте способни. Правете го по-често.

Риби

Бъдете сигурни в себе си. Само така ще може да намерите сили  да се преборите със сериозното предизвикателство, което толкова много искате да преодолеете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама