Седмичен любовен хороскоп за 7-11 май


Седмичен любовен хороскоп за 7-11 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази седмица ще трябва да се концентрирате предимно върху работата. Що се отнася до връзката ви, най-добре не влизайте в конфликти, защото няма да излезете като победител от тях.

Телец

Звездите са благосклонни и ще се радвате на все любими неща – вкусна храна и страхотен секс. И това, ако не е добра седмица?

Близнаци

Чувствате се „заседнали” в ежедневието, а душата ви бленува за нови места, приключения и емоции. Най-добре започнете да планирате лятната почивка с половинката, така ще се почувствате по-добре.

Рак

Самодисциплината ви няма да е на ниво тази седмица – нито в емоционален, нито в работен план. Разсеяни сте и мислите ви буквално „блуждаят”, така че не предприемайте нови начинания.

Лъв

Макар да сте свикнали вие да сте водещи във връзката и да диктувате правилата, половинката ви определено ще ви изненада през новата седмица, което няма да ви се понрави.

Дева

Трябва да промените нагласата си в по-положителна насока, иначе рискувате да изпаднете в доста меланхолично състояние, граничещо с депресия.

Везни

Целите ви за тази седмица са доста високи и най-вероятно ще имате нужда от малко чужда помощ за изпълнението им. Доверете се на близките си, няма да съжалявате.

Скорпион

Чувствате, че имате нужда от голяма промяна в живота си – нова работа, сватба, дете или ново жилище. Обсъдете с партньора всичко, което се върти в главата ви.

Стрелец

Доверете се на интуицията си и ще постигнете напредък на любовния фронт. Предстоят ви сериозни разговори, в които ще се налага да обясните какво точно очаквате от човека до себе си.

Козирог

Звездите ще бъдат благосклонни към вас, оставяйки ви на спокойствие, що се отнася до любовните отношения.

Водолей

Вие сте майстори в комуникацията със срещуположния пол. Това умение ще ви е от особена полза тази седмица – и в работата, и в любовта.

Риби

Имате семейни проблеми, които не ви дават мира. С каквото и да се захванете, непрекъснато ще мислите за тях, така че по-добре се концентрирайте и помислете какво бихте променили в ситуацията.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама