Двойките зодии, които могат да бъдат приятели, но никога любовници


Двойките зодии, които могат да бъдат приятели, но никога любовници
Снимка: iStock

Ако в отношенията ви има проблеми и не е възможно да се установи диалог помежду ви, не се отчайвайте! Звездите може да са виновни за всичко това. Можете да вярвате или да не вярвате на хороскопите, но много често съветите на астролозите ви помагат да осъзнаете нещо важно в подходящия момент. Това важи особено за отношенията с хората. В тази статия ще ви разкрием кои са двойките зодиакални знаци, които могат да бъдат приятели, но никога любовници. При тях любовта е почти невъзможна.

Овен и Везни

Във всички области представителите на тези зодиакални знаци могат по някакъв начин да се разбират, но не и в любовния живот. Овенът е твърде емоционален и експлозивен, особено с постоянните си прояви на емоции и характер у дома. Везните са спокойни и уравновесени и в някои отношения дори нерешителни. В резултат на това започва противопоставянето на противоположностите между двете зодии. Овенът на всяка цена иска да докаже своето дело и да изрази мнение по всички въпроси, а Везните могат дълго време да проявят търпение, но в един момент търпението им се изчерпва и избухват.

5-ТЕ ЗОДИИ С НОВА ВРЪЗКА ПРЕЗ ЮЛИ

Телец и Козирог

Истинска огнена комбинация. Огромното сходство на двете зодии е непреодолим проблем във връзката на тези два знака. Те трябва постоянно да бъдат в светлината на прожекторите и да чувстват собствената си важност както един пред друг, така и пред другите хора. В началото само комично съперничество, но с времето то се развива в истински конфликт на интереси. Това е пряко свързано с любовта. Телец и Козирог ще докажат, че дават много повече от партньора си. Още едно, което се наблюдава при такъв съюз е ревността. И двете зодии са много ревниви. В крайна сметка такава комбинация води до пълно отхвърляне и агресия.

Водолей и Лъв

Родени под тези зодиакални знаци много трудно могат да постигнат хармония. Без никаква основателна причина започва отрицателна химическа реакция и вече е трудно тези двама души да са в една и съща стая. Всичко се случва поради желанието за пълен контрол над ситуацията. Следователно Лъвовете и Водолеите не понасят съвети и инструкции, дори ако идват от любим човек. Още по-лошо е, ако единият от двойката е поръсен с комплименти и похвали, а вторият е пренебрегнат. И няма значение, че любимият е заслужил тези похвали, ревността е налице.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама