Една зодия я очаква хубава новина днес


Една зодия я очаква хубава новина днес
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този вторник оставете мислите ви да престоят. Ако пристъпите към реализация на идете ви, може да избързате и това да доведе до неуспех.

Телец

Днес не бързайте да споделяте мнение, свързано с професионална задача. Рискувате да бъдете интелектуално ощетени и някой друг да присвои заслугата ви.

Близнаци

Търсенето от вас е много по-близо, отколкото предполагате. Спрете и помислете преди да загубите време и ресурси в напразно търсене надалеч.

Рак

Денят ще е натоварен, но ще имате своите успехи, които ще повдигнат тонуса ви. Макар и да не се чувствате уморени заради еуфорията, вечерта си починете повече от обикновено.

Лъв

Пътят, по който сте поели, не е лесен, но ще ви изведе нависоко. Днес ще имате верни помощници, така че не се притеснявайте за резултатите.

Дева

Денят ще подложи съвестта ви на изпитание. Много е възможно да имате сериозни колебания дали да се решите на дадена постъпка. Не прекрачвайте моралните си норми.

Везни

Днес не се доверявайте на прекрасно изглеждащо предложение. Ще са ви нужни поне няколко дни, докато проверите всички факти.

Скорпион

Пътуванията днес няма да ви донесат това, което очаквате. Ако имате възможност, отложете пътуването за друг ден.

Стрелец

Този вторник ще ви напомни да се грижите повече за здравето си. Освен това не си правете експерименти в това отношение. Бъдете разумни.

Козирог

Днес бъдете нащрек в офиса. Пропускате започването на процес, който може да се окаже много важен през следващите седмици.

Водолей

Този вторник трябва да имате повече самочувствие. Не всеки е гений, но и не се знае кой, кога и с какво ще се изяви.

Риби

Този вторник си позволете да направите първите крачки към това да осъществите ваша мечта. Макар и малка тя ще прокара пътя към по-големите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама