Една зодия ще се ВЛЮБИ в хороскопа за 9 август


Една зодия ще се ВЛЮБИ в хороскопа за 9 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес не се изкушавайте да харчите прекалено много. Рискувате да се натоварите и психически. Ако организмът ви сигнализира за проблеми, спрете се и си дайте почивка.

Телец

Не забравяйте, че конкуренцията не спи и при всяка възможност ще се възползва от грешките ви. Обръщайте повече внимание на детайлите. Бъдете внимателни при изпращането на документи.

Близнаци

Това ще бъде един интересен ден за вас. Много добре ще може да се възползвате от шансовете, които ви обещават нещо ново и перспективно. Оставете си сили и за другия работен ден.

Рак

През този ден се насочете към дейности, които да ви разтоварят. Избягвайте коментирането на спорни въпроси. Рутинните занимания в голяма степен ще ви помагат да не се тревожите.

Лъв

Най-важното през този ден ще бъде информацията, която ще получите. информация. Сега е добро време да се заемете с повишаването на квалификацията ви. В зоната на риска попадат личните ви отношения и деловото партньорство.

Дева

През този ден не си поставяйте си неизпълними задачи, и не набелязвайте срокове. Към края на деня вече смело може да започнете да мечтаете за красив живот и любов. Не бързайте за никъде, наслаждавайте се на спокойствие и хармония.

Везни

Още в първите часове на работния ден обмислете всичко важно, което ви предстои да направите. Денят ще е успешен и за лични срещи. Някои противоречиви ситуации може да се изострят, но ще имате шансове да оправите нещата.

Скорпион

Този четвъртък може да ви измъчват прекалено силни емоции. Иска ви се всичко да е, както вие го желаете, но знаете, че това рядко се случва. Бъдете внимателни в думите си и не си го изкарвайте на другите.

Стрелец

Днес ще сте в ролята на късметлиите на съдбата. За някои от вас това може да е благоприятният момент за сключване на сделка или договор. Със сигурност добрите предложения няма да са малко.

Козирог

Този четвъртък обърнете повече внимание на здравето си. Намерете своя начин за здравословен начин на живот, но не се престаравайте, като опитвате различни средства едновременно. Започнете да консумирате повече плодове и зеленчуци.

Водолей

През този ден не бъдете претенциозни и взискателни към околните, за да не навредите на, важни за вас, отношения. Бъдете гъвкави и адаптивни, за да реагирате адекватно. Романтичното ви отношение към някого може да се окаже взаимно.

Риби

Днес не се жалете. Малко повече самоувереност и практичност ще ви помагат да се справяте с всичко. Проявявайте далновидност и мислете за последствията от действията, които възнамерявате да предприемете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама