Ето как ревнуват различните зодии


Ето как ревнуват различните зодии
Снимка: iStock/Guliver

Овен

За Овена е важно връзките му да са изградени на доверие. Недоверието и чувството на несигурност само допълнително увеличават неговата ревност, така че е важно партньорът на Овена да бъде максимално отворен с него и да не бяга от проблеми.

Телец

Този знак мечтае за тихо семейно щастие, както и за здрави и хармонични отношения. Ето защо, ако Телецът започне да изпитва и най-малкото съмнение в лоялността на партньора, в него се събужда ревнив "детектив". Той може да следи половинката си навсякъде и то тайно, което не е никак приятно.

Близнаци

Хората, родени под този знак, не са ревниви по природа, но понякога подозренията ги завладяват. Любопитни и жадни за действия, Близнаците започват да се скитат из лабиринтите на въображението си в търсене на доказателства за изневяра, погълнати от чувство за ревност, което ги прави много нещастни.

НАЙ-НЕПРЕДВИДИМИТЕ ЗОДИАКАЛНИ ЗНАЦИ

Рак

Представителите на тази зодия рядко изпитват ревност, защото през повечето време са заслепени от любов. Но ако все пак намерят причина за съмнение, това ги разклаща до основи. Те рядко прощават предателството, но ако въпреки това решат да останат във връзка, ще помнят раната, нанесена им до края на живота си.

Лъв

Ревността заслепява доста често хората, родени под този знак, причината за това е или гордост, или страхът, че може би не са обичани достатъчно.

Дева

Девите могат конкретно да провокират ревността на партньора чрез поведението си. Те обичат да доминират във връзката, опитвайки се да държат както своя партньор, така и собствените си чувства под пълен контрол.

Везни

Представителите на тази зодия просто обожават своите партньори. Те не са ревниви и са готови да дадат много за любовта. Но ако Везните усетят, че партньорът започва да използва тяхната доброта и търпение, тогава стават непредвидими и дори опасни.

Скорпион

Това е много ревнив зодиакален знак. Скорпионите обикновено ревнуват партньора си от всички и всеки, който се осмели само да се приближи до него.

Стрелец

Хората, родени под този знак, са доста ревниви, но никога не си го признават, защото това обижда гордостта им. Те не прощават изневярата и ще я помнят до края на живота си.

Козирог

Въпреки че звучи странно, Козирозите изобщо не ревнуват, така че никога няма да започнат да следят любимия си човек, само за да разсеят съмненията си. Но ако въпреки всичко Козирог разбере, че е бил измамен, веднага ще затръшна вратата пред носа на партньора си, което ще означава неизбежния край на връзката.

Водолей

Водолеят рядко ревнува. И ако това чувство някак си се настани в сърцето им, представителите на тази зодия се опитват да го скрият зад саркастичното си поведение. Осъзнавайки, че ревността им е оправдана и че наистина са били измамени, те ще прекратят тази любовна история завинаги.

Риби

Ревността е чувството, което преследва представителите на тази зодия през цялата им връзка. Те винаги искат много, а понякога прекалено много любов и внимание. Поради тази причина е много трудно Рибите да простят дори дребни грешки на партньора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама