7 знака, че той те ревнува, но няма да си признае


7 знака, че той те ревнува, но няма да си признае
Снимка: iStock/Guliver

Независимо дали сме във връзка, или не, ревността може да ни накара да правим неща, които обикновено не бихме направили. Емоциите могат да превземат нашата логична страна и да завладеят ума ни изцяло. Когато един мъж ревнува, той често се опитва да го прикрие. Това може да се случи по много причини - не иска да изглежда слаб, не иска да показва емоциите си, може да се страхува от отхвърляне и какво ли още не. Признаците за ревност обикновено са фини, така че нека обърнем внимание на най-отявлените.

1. Дразни се, когато говорите за друг мъж

Ако имате забавна история с някой колега, която искате да разкажете, или пък просто обсъждате любим актьор, мъжът до вас може да не харесва това. Разбира се, не е изключено да прикрива ревността си наистина добре и да се преструва, че това по никакъв начин не му влияе. Тази ревност може да стане изключително опасна, ако се натрупва с времето.

2. Изведнъж става много внимателен

Ако той се държи добре като цяло, може би няма да ви направи впечатление, но ако изведнъж се превърне в супер мил и внимателен човек, значи има нещо нередно. Причината за това поведение е, че той чувства, че ви губи - може би сте започнали нова работа, намерили сте нови приятели или хора, с които да излизате.

ЕТО КАК СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ СЪСИПВАТ ВРЪЗКАТА ВИ

3. Лесно губи контрол

Другата крайност на това човекът до вас да се държи много добре е да се държи откачено. Това е пореден знак, че той ревнува, но го крие. Това поведение е по-скоро за търсене на внимание, вик за помощ и желание да се грижите повече за него. Можете дори да сравните това с дете, което копнее за вниманието на майка си.

4. Той ви игнорира

Ако изведнъж, съвсем неочаквано, стане много зает, това може да е признак, че просто ви игнорира. Това поведение е доста странно, тъй като не е свързано с обичайното му държание, но той явно смята, че ще ви накара да осъзнаете какво имате чрез пренебрежение.

5. "Залепил" се е за вас

Ако той се опитва да прекарвате всяка свободна минута заедно, това също е признак, че може би ревнува. Искайки да запълва изцяло времето ви, той ще е сигурен, че вниманието ви е насочено към него и няма шанс да бъде отнето от някой друг.

6. Хвали се пред други мъже

Понякога момчетата имат чувството, че трябва да се покажат, когато ревнуват. Ако почувства, че има конкуренция, определено ще трябва да победи по някакъв начин. Може да покаже своите атлетически умения, кола, нов проект или каквото и да е. Бъдете сигурни, че ако човекът до вас започва да се прави на "паун", това е, защото се чувства заплашен от външна сила.

7. Манипулира ви

Има различни начини за манипулиране на хора. Той ще се опитва да ви "помогне" да вземете решения, които могат да ви повлияят негативно в дългосрочен план, но пък напълно устройват него.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама