Ето какви родители стават различните зодии


Ето какви родители стават различните зодии
Снимка: iStock/Guliver

Астролозите са сигурни, че хората, родени под различен зодиакален знак, се държат по различен начин с децата. Експертите споделиха какъв родител се получава от човек, въз основа на неговия зодиакален знак.

Овен

Обикновено техните наследници бързо стават независими. Овенът трябва да намери „средна позиция“ и да не изпада в крайности.

Телец

Представителите на тази зодия са много внимателни при отглеждането на деца. Те използват съвременни техники, четат много специална литература, записват детето във всевъзможни кръжоци и курсове. Поне понякога позволявайте на детето да се отпусне и да „виси“ с приятели на улицата.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ВИНАГИ УСЕЩАТ ЛЪЖАТА

Близнаци

Това са готини родители, които обичат да прекарват времето си в игра със собствените си деца. Малките деца просто обожават Близнаците и им се доверяват напълно. Детето трябва да бъде научено предварително, че светът не винаги ще бъде толкова мил и забавен.

Рак

Това е много любяща и грижовна зодия. Семейството винаги е на първо място за тях. Вярно е, че често тяхното потомство става жертва на т. нар. Свръхзащита. Раците трябва малко да разхлабят хватката си и да позволят на детето си да се научи само.

Лъв

Това са много авторитарни личности, които са в състояние да окажат натиск върху децата със своя авторитет. Затова наследниците им могат да се превърнат в затворени, уплашени хораЛъвовете трябва да спечелят доверието на децата - това е ключът към отглеждането на добри талантливи наследници.

Дева

Тези педанти ще научат децата как правилно да чистят и мият чинии. Такива ежедневни знания обаче не са достатъчни за успех в обществото. Те трябва да научат детето на съпричастност и способност да отстоява себе си.

Везни

Самите тези хора остават деца в душите си до дълбока старост. Комуникацията с по-младото поколение е лесна за тях - те играят заедно, гледат интересни филми, пътуват. Везните трябва да научат децата да бъдат независими.

Скорпион

Те са в състояние да преместят планините заради децата си. Няма да им е трудно да се скарат с учителя, ако той се оплаче от детето им. Струва си да оставите наследника да реши някои от проблемите си сам.

Стрелец

Те са добри, позитивни родители, които децата обичат и уважават. Единственият им недостатък е прекомерната откровеност. Стрелците трябва да бъдат по-деликатни.

Козирог

Представителите на тази зодия не обичат противопоставяне на тяхното мнение. Те казват на децата кога да спят, кога да четат, кога да ядат и кога да играят. Те трябва да научат изкуството на компромис и взаимодействие с децата си.

Водолей

Те могат да предложат най-необичайното забавление и да отидат на вълнуващи пътувания с децата си. Понякога обаче децата имат нужда не само от забавление, но и от топлина, от ласките на родител.

Риби

Разсеяни и мечтателни, те може да не обръщат внимание на трудностите на детето. Рибите трябва да обръщат повече внимание на другите нужди на детето и да следят неговото психоемоционално състояние.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама