Пазете се от тези зодии, защото никога не държат на думата си!


Пазете се от тези зодии, защото никога не държат на думата си!
Снимка: iStock/Guliver

Всеки обича хората, които държат на думата си и винаги спазват обещанията си. За съжаление, не всички са такива и понякога може да се сблъскаме тъкмо обратното – хора, които само говорят, но нищо не изпълняват. Тази част от характера много често се определя от зодиакалния знак.

Стрелец

По природа Стрелецът се интересува само от две неща: от себе си и от това как да угоди на другите. Няма съмнение, че той може да бъде страхотен приятел, но не с цената на направените обещания. Стрелец завладява вашата любов със своята откритост и жизнерадост, но да изпълни обещанието си – просто не е в неговият стил.

Близнаци

Близнаци ще дадат толкова много обещания на хората, но в действителност не смятат да ги изпълняват. Умът на Близнаците е много неспокоен, така че те могат просто да забравят за задълженията си. Във всеки случай тези зодии не винаги държат на думата си. Представителите на този зодиакален знак също са известни със своята двуличност. Такива хора са готови на всичко, за да направят добро впечатление. Те ще ви дадат всякакво обещание, за да покажат своята надеждност, но не очаквайте това да бъде изпълнено. Близнаците обичат да изглеждат различни от това, което са.

Риби

Рибите не изпълняват обещанията си, защото винаги са малко далеч от реалността. Те мислят повече за това какво ще се случи в бъдеще и живеят най-добрия си живот, само в главата си. Въпреки че Рибите искат да изглеждат като хора, на които можете да имате доверие, те не са такива. Ако чуете от Риби „Ще те обичам до гроб“, по-добре имайте едно на ум.

ТОВА СА ЗОДИИТЕ, НА КОИТО ИМ Е ТРУДНО ДА ВЗЕМАТ РЕШЕНИЕ

Везни

Везните не изпълняват обещанията си, защото не им харесва, когато са под натиск или са принудени да направят нещо, само защото другите го очакват. Везните са доста податливи, така че под натиска на обстоятелства или на силна личност, те могат да обещаят много. Но, само след известно време и с много добро извинение, те често ще се отметнат от обещанията си. Везните могат безкористно да помогнат на най-добрия приятел, а всички останали могат само да се надяват. За щастие, представителите на този ветровит знак не обещават толкова често, тъй като разбират, че вероятността да се изпълнят обещанието е минимална.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама