Ето какво трябва да знаете за зодия ВОДОЛЕЙ


Ето какво трябва да знаете за зодия ВОДОЛЕЙ
Снимка: iStock

Хората от зодия Водолей са родени от 21 януари до 18 февруари. Тяхната стихия е въздухът. В астрологията знакът е свързан с планетите Уран и Сатурн.

С настъпването на новата ера на Водолея този знак се разглежда като водещ, тъй като неговите качества са силно подчертани. Водолеите са предвестниците на новите идеи. Голямата отговорност, която носят на плещите си, кара тези хора да отделят повече време за личностно израстване, преразглеждане на ценностната си система и разбирането си за щастие.

Водолей се управлява от Уран. Тази планета символизира новото и дава на този знак най-важните характеристики. Представителите на тази зодия са загадъчни и необикновени, сред тях няма двама с еднакви качества. Те виждат живота по своему, стремят се да постигнат неща, които са табу за другите. Тайното желание на водолеите е да бъдат уникални и оригинални. Другите могат да си мислят, че те са прекалено смели или странни, но именно това ги прави специални. Имат много остър и бърз ум, постоянно мислят и премислят нови идеи и концепции. По тази причина и много от тях страдат от безсъние и превъзбудена нервна система.

ТОВА СА ЗОДИИТЕ, КОИТО ИЗНЕВЕРЯВАТ НАЙ-МНОГО

Тези хора развиват много силни политически и социални възгледи. Щастливи са, когато имат това, в което силно вярват и към което се стремят. Могат да бъдат и много добри лидери и да водят хората напред. Голяма част от тях са интелектуално ориентирани – много изобретатели и изследователи са се родили под знака на Водолея. Те могат да са и много крайни, способни са да превърнат живота на околните както в рай, така и в ад.

Водолеите силно се интересуват от общочовешките проблеми. Те често участват в социални проекти, предназначени да помагат на други хора. Отличават се с обективно мнение, защото не позволяват на емоциите да вземат връх над разума. Общителни и приветливи са, с това привличат силно. Водолеите са едни от най-верните приятели.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама