Ето защо жената Близнаци е толкова специална


Ето защо жената Близнаци е толкова специална
Снимка: iStock/Guliver

Жената Близнаци може да изненада всеки един човек.

Понякога е мила и добра, а друг път рязка и дори малко крайна.

Всеки път показва нещо ново от себе си. Тя е специална жена, която ще ви омайва, ще носи удоволствие и ще ви привлича.

Мнозина я смятат за студенокръвна, но това е така, защото тя обикновено разчита на интелигентност, а не на чувства. С нея трябва да се срещате на нейното собствено високо интелектуално ниво.

Докато е млада, тя се занимава с много мъже. Мисълта да посвети живота си само на един мъж и е безкрайно чужда. Непрекъснато търси промяна. Това може би обяснява защо толкова привлекателни жени Близнаци остават самотни.

Вижте още: Защо жената Телец е толкова уникална

Няма, нищо което жената Близнаци не би направила за себе си. Обича лукса и с всички сили се стреми да го получи. За нея е лесно да използва секса като оръжие, тъй като е освободена емоционално. Никога не се срамува от поведението си, защото се съобразява само със себе си.

Тя очаква от сексуалния си партньор да бъде на нейното умствено ниво и да я приема като равна. Отношенията и с мъжете често й изглеждат безсърдечни, но един напуснат любовник обикновено е склонен да й прости и да забрави всички нейни грешки само и само тя да го приеме обратно.

Който иска да запази нейния интерес по-дълго време, трябва да знае, че освен сексуално удоволствие жената Близнаци търси и идеал. Тя има добра интуиция за правене на любов и винаги извлича голямо удоволствие, използвайки всяка предоставила й се възможност, независимо от мястото и времето.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама