Гняв и ярост: Най-опасните знаци на зодиака


Гняв и ярост: Най-опасните знаци на зодиака
Снимка: iStock/Guliver

Един и същ човек може да се държи по различен начин, в зависимост от обстоятелствата и средата. Някои хора стават наистина опасни в трудни ситуации и тогава е по-добре да се стои настрана от тях. Астролозите вярват, че всичко е свързано с темперамента, с който е надарен всяка зодия.

Овен

Овните са енергични и стремителни и когато се ядосат, могат да започнат да унищожават всичко около себе си. Това желание се записва в представителите на знака под кората на мозъка, но обикновено не надхвърля силните писъци и чупенето на съдове. Овенът трябва да изпусне парата и близките хора в такива моменти е по-добре просто да се отдръпнат и да изчакат на безопасно разстояние.

Рак

Обикновено спокойните и сдържани Раци имат репутацията на най-опасните знаци на зодиака. Работата е там, че зад тяхната уязвимост и чувствителност се крие котел от кипящи емоции. След като са изпуснали нервите си, те често действат прибързано и думите им силно нараняват другите, споделят астролозите. Обикновено после съжаляват за казаното, но обидата е нанесена.

АМУЛЕТЪТ, КОЙТО ЩЕ ВИ ДОНЕСЕ КЪСМЕТ СПОРЕД ЗОДИЯТА

Дева

Девата може да измами околните с благочестивия си външен вид и да се опитва да изглежда като светец в очите на другите. Но в действителност това е брилянтен анализатор. Девата прави всичко умишлено, защото разработеният план за отмъщение винаги ще уцели правилната точка. Не иска да пропусне целта.

Стрелец

Стрелците често се смятат за опасни заради техния темперамент. Въпреки че добросърдечният Стрелец рядко губи самообладание, в такива моменти е по-добре да не попадате под горещата му ръка. Като добри психолози, те много добре знаят какви точки на болка трябва да бъдат докоснати, за да смажат противника.

Козирог

Козирозите се превръщат в най-опасния знак на зодиака, когато са принудени да защитават своята невинност или интереси. Това е отличен стратег, който е в състояние да измисли идеален план за морално унищожение на врага. Най-добрият изход е да изчезне за известно време от зоната му на внимание и да изчака, докато той премине към нещо друго.

Съвсем наскоро астролозите направиха класация на най-злите знаци на зодиака. Според тях на мнозинството е присъща добросърдечността и дружелюбността, но има и много по-коварни и вредни по природа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама