Зодиите, които НЕ могат да обичат


Зодиите, които НЕ могат да обичат
Снимка: iStock/Guliver

Пет знака в зодиака не знаят как да обичат. За тях изразяването на емоциите е трудно, но това не означава, че не могат да направят щастлив човека до себе си.

Близнаци

Представителите на тази зодия са романтици, но в тях има твърде много егоизъм. Астролозите често определят ​​Близнаците като най-измамния знак. Обикновено връзката с тях започва ярко и страстно, но след това представителите на тази зодия бързо се отегчават. По същата причина те избягват сериозни връзки и рядко създават семейство.

Рак

Раците се отнасят към връзките си с удивителен прагматизъм. Те не се влюбват, но търсят човек, с когото могат да създадат семейство. Можете да разчитате на ярки емоции само в началото на връзката с представителите на този знак, тъй като след това те стават изключително студени. Дори не можете и да мечтаете за страстни преживявания с тях, защото в личния живот на Раците всичко е по график.

КАК ЗОДИИТЕ РАЗБИРАТ, ЧЕ СА СГРЕШИЛИ В ЛЮБОВТА

Скорпион

Първоначално Скорпионите могат да ви отблъснат със своята жестокост, но това тяхно качество ще изчезне веднага щом ви опознаят по-добре. Във връзките си те могат да се откъснат от партньорите си по неизвестна причина. Скорпионите са способни да изразяват емоциите си, но тяхната непредсказуемост често проваля всичко. Ако искате да изградите връзка с представител на този знак, необходимо е да бъдете търпеливи.

Козирог

Козирозите са влюбени в работата си и често нямат достатъчно време за личния си живот. Дори да намерят своята сродна душа, те не са склонни да разкрият чувствата си. Често партньорите им приключват връзката си с тях, тъй като дори ухажването им е скучно и безинтересно.

КАК РЕАГИРАТ РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ ПРИ НАПРЕГНАТИ СИТУАЦИИ

Водолей

Водолеите обичат твърде много свободата и независимостта си и мразят ограниченията. Те се нуждаят от любов, но не и от ангажименти. Представителите на този знак винаги биха подкрепили и биха помогнали на човека до себе си, но определено няма да търпят лошо отношение. Водолеите обичат само в началните етапи на връзката и след известно време от чувствата им не остава и следа. Но въпреки това те не се решават да напуснат партньора си, защото изпитват съжаление към него.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама