Годишен хороскоп за 2020 - Козирог


Годишен хороскоп за 2020 - Козирог
Снимка: iStock/Guliver

Очаква ви година, която ще запомните. Със сигурност няма да ви е скучно и дълго време ще си спомняте приключенията, които ще ви оставят незабравими спомени. Хубаво е да си повтаряте, че хубавото не се дава лесно. Януари ще стовари на главата ви сериозни препятствия и предизвикателства. Вашата работа е да затворите очи и да се втурнете напред. Просто няма да имате друг изход.

Февруари ще ви даде да си отдъхнете малко, но не прекалявайте с отпускането. Март ще е месецът, в който ще може да се ориентирате дали сте поели в правилната посока и най-вече с "нужния багаж." Ако има нещо за поправяне - трябва да използвате този месец.

Април ще може да почакате да видите накъде ще се развиват нещата. Ако ситуацията около вас е прекалено бурна, най-добре не се бутайте в епицентъра на събитията. Бъдете разумни, не давайте непосилни обещания, не изказвайте крайни мнение.

Май ще бъде изпълнен с подводни камъни, но вие сте достатъчно подвижни, за да отскочите навреме. Първата половина на юни не бързайте да се втурвате към морето. Тогава ще има събития в работата, чийто развой ще трябва да изчакате.

През юли вече ще може да си отдъхнете заслужено. Хубаво е дотогава да сте спестили достатъчно средства, за да си позволите почивката, която сте си представяли. През август не се пресилвайте и си подарете извънредни почивни дни.

7 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ЖЕНА КОЗИРОГ

Септември е добър месец за оглеждане на нещата - кое до къде е стигнало. Някои от вас ще получат предложение за смяна на работата. Ако смятате, че сте се изчерпали на предишното си място - не му мислете много. Октомври е месец, в който фокусът ще бъде насочен към семейството. Онези от вас, които имат деца, е добре да намерят повече време за тях. Възможни са проблеми в училище.

Ноември е време, което ще изпробва вашата способност да балансирате. И работата, и домът ще имат нужда от вашето специално присъствие. Месецът е подходящ за раздяла с вредни навици и придобиването на нови полезни.

Декември ще сте прекалено уморени за по-специална подготовка за празниците, затова отрано помислете за подаръците. Пътуване извън страната ще ви се отрази повече от добре. Малка къща в планината също ще изчисти съзнанието ви от тревогите.

През 2020 година Меркурий ще бъде ретрограден 3 пъти. През това време не започвайте нови проекти, не закупувайте носители на информация или друга техника, а също превозни средства. Периодите на ретроградност на Меркурий са следните:

- от 17 февруари до 10 март;

- от 18 юни до 12 юли;

- от 14 октомври до 3 ноември

Венера ще бъде ретроградна от 13 май до 25 юли. През този период не сключвайте брак. Можете да очаквате сериозни сътресения и промяна в отношенията, в това число и от финансов характер. Възможно е връщането на стара любов или окончателна раздяла с настоящата.

Марс ще бъде ретрограден от 10-ти септември до 14-ти ноември. Това ще е период на намалена активност. Трудно ще намирате сили за осъществяването на намисленото. През това време бъдете внимателни при боравене с техника, оръжие, остри предмети и различни механизми.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама