Годишен хороскоп за 2020 - Лъв


Годишен хороскоп за 2020 - Лъв
Снимка: iStock/Guliver

Началото на годината ще започне с добри новини. В семейството ви ще цари хармония. Сега ще може да осъществите много от вашите стари замисли. През януари ще ви се предостави възможност да поправите това, което не е работило преди, включително и някои стари грешки. Ще се разреши и проблем, който до момента сте считали за безнадежден.

През февруари ще се наложи да вземете някои решения относно бъдещето си. Това се отнася най-вече до професионалната сфера, но ще бъдат засегнати и лични въпроси. Някои представители на знака ще се решат на сключването на брак или предложение за такъв. През март и април не очаквайте спокойствие. Това ще са доста напрегнати месеци, но с чудесни резултати. Може да сте сигурни, че всички усилия са си заслужавали, особено ако действията ви са свързани с развиването и усъвършенстването на личните ви нравствени качества.

През май е по-добре е да не планирате нищо сериозно и важно. Непредвидени обстоятелства ще попречат на плановете ви. Тогава ще е най-важно да проявите гъвкавост. В служебно отношение бъдете неутрални, ако възникне спор между колеги.

Юни ще ви подари дни, изпълнени със спокойствие. Тогава може да се отдадете на ранна почивка. Посещение на непознато място, екскурзия в чужбина ще е най-доброто, което ще може да направите за себе си. Творческите представители на знака ще имат неповторимо вдъхновение през летните месеци. Използвайте времето, за да посетите колкото се може повече мероприятия. Запознанствата с нови хора ще ви дадат ценна информация и може да се окажат трамплин към вашето развитие.

През септември ще берете плодовете на вашите усилия. Това е чудесен месец във финансово отношение. Тогава много от представителите на знака може да направят мечтаните мащабни покупки. Октомври е месец за инвестиции и планиране на бъдещите ви действия в професионалната сфера. Краят на месеца посветете на отношенията в семейството. Съвместна почивка ще ви сплоти още повече.

Ноември е месец, в който не трябва да правите компромиси със здравето си. Преминете профилактичните си прегледи, за да сте сигурни, че сте здрави. Декември ще ви даде възможност за неповторими изяви. Бъдете винаги във форма и безупречен външен вид. Ще имате шанс да вземете активно участие в много интересни и необичайни събития.

През 2020 година Меркурий ще бъде ретрограден 3 пъти. През това време не започвайте нови проекти, не купувайте носители на информация или друга техника, а също превозни средства. Периодите на ретроградност на Меркурий са следните:

- от 17 февруари до 10 март;

- от 18 юни до 12 юли;

- от 14 октомври до 3 ноември

Венера ще бъде ретроградна от 13 май до 25 юли. През този период не сключвайте брак. Можете да очаквате сериозни сътресения и промяна в отношенията, в това число и от финансов характер. Възможно е връщането на стара любов или окончателна раздяла с настоящата.

Марс ще бъде ретрограден от 10-ти септември до 14-ти ноември. Това ще е период на намалена активност. Трудно ще намирате сили за осъществяването на намисленото. През това време бъдете внимателни при боравене с техника, оръжие, остри предмети и различни механизми.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама