Големият любовен хороскоп за есен 2023


Големият любовен хороскоп за есен 2023
Снимка: iStock

Макар вече да броим оставащите дни до края на лятото със свито сърце, трябва да признаем, че и есента носи своя чар. Красиво обагрени дървета, невероятни залези, уютни вечери под одеалото... Всичко това би било още по-неустоимо с любим човек до нас! А ето и какво ще донесе есента на различните зодии в любовен план.

Овен

Щом става дума за любов, жената Овен е страстна флиртаджийка и не си губи времето, когато е привлечена от някого. Тя знае какво иска и уверено го преследва във всички аспекти на живота. Това е начинът, по който тя действа.

През тази есен не позволявайте на някаква стара тръпка да отклони вниманието ви. Вместо това се фокусирайте върху нов любовен обект. Направете първата крачка и го поканете на среща през уикенда. Вие знаете как.

Телец

Телците са изключително чувствени и ценят докосването. Затова си подарете масаж. Или направете на някого масаж. Още по-добре, ако всичко това е придружено от вкусно хапване и скъпо вино!

При всички положения ще имате нужда от уединение и романтика, за да „презаредите батериите“ за новия сезон. Не се насилвайте за неща, които не са ви по вкуса, само за да угодите на някого.

Вижте още: 3-те мъжки зодии, които обичат с цялото си сърце

Близнаци

Жената Близнаци търси интелектуални предизвикателства, но понякога не е особено интуитивна, що се отнася до любовта. Близнаци, може би имате човек в обкръжението си, който отдавна има чувства към нас. Вместо да се оплаквате от самотата, по-добре се огледайте. Разбира се, не е задължително да скочите в нова връзка тази есен. Няма проблем да си починете и да отделите малко време за себе си.

Рак

За представителите на знака септември ще бъде много романтичен и красив месец. Ще се издигнете на вълната на романтиката и ще добавите дълбочина във връзката си. Опитайте се да си осигурявате повече забавления с партньора. Някои необвързани Раци ще успеят да намерят своята половинка и ще се почувстват щастливи и желани. За други няма да липсват нови познанства и флиртове.

Лъв

Златната есен ще донесе нови романтични преживявания за Лъвовете, които определено знаят как да привлекат вниманието към себе си, така че няма да останат без комплименти и нови запознанства. Септември ще бъде щедър към зодията по отношение на любовта. Ако насреща ви има личност, която е привлякла вниманието ви, опитайте се да не контролирате процеса помежду ви, а се носете по течението.

Вижте още: Тези зодии са най-непоносимите шефове в зодиака

Дева

Девите копнеят да се чувстват специална част от света на своя партньор. Някои от тях дори вече са приключили връзка, защото не се чувстват достатъчно значими в живота на партньора си. Най-добрата възможност да срещнете интересни хора са местата, където се упражняват дейности по двойки, например курс по танци. Когато сте около други хора, ще излекувате раната в сърцето си и ще положите едно ново начало.

Везни

Вашата невероятна индивидуалност и отдадеността ви правят от вас страхотен партньор. Тази есен излезте навън и изживявайте момента всеки ден. Бъдете спонтанни и си вземете ваканция. Каквато и дестинация да изберете, забавлявайте се добре. Любовта ви очаква по време на това пътуване, без значение дали вече сте я срещнали, или тепърва ще я търсите. А не забравяйте колко романтични са ваканционните истории.

Скорпион

Скорпионите си падат по експериментите, щом става дума за онлайн срещи и най-нови приложения за флиртове. Тази есен е вашият сезон, Скорпиони. Очакват ви нови, вълнуващи изненади, затова не се отказвайте. Есента има голям потенциал и можете да имате наистина романтични преживявания.

Вижте още: Внимавайте: Тази зодия е най-големият лъжец на зодиака

Стрелец

Независимо дали имат връзка, Стрелците обичат да се забавляват и да си прекарват добре. Освен това имат вярна преценка за околните, което може да им е от полза. Фокусирайте се върху вътрешния си глас и чуйте какво ще ви каже за хората, които срещате този сезон. Интуицията няма да ви подведе. Ако ви привлече някой, който „не е ваш тип“, просто се отпуснете и се забавлявайте. Като цяло, няма да свръханализирате взаимоотношенията си – и това е добре.

Козирог

Козирози, изглежда, че тази есен ще е гореща за сексуалния ви живот. Либидото ви ще скочи до небесата! Но не губете здравия си разум. Ако нещата с някой се развиват прекалено бързо, може да пропуснете други добри възможности. Така че карайте по-бавно и се наслаждавайте, когато срещнете някой специален на концерт или изложба този месец.

Вижте още: Най-сложният зодиакален знак според астролозите

Водолей

Ако в последните дни или седмици сте се чувствали несигурни и самотни, то през октомври всичко ще се промени. Но нещата няма да са толкова безоблачни, колкото може да изглеждат в началото. Представителите на знака ще трябва да се научат да решават проблемите при възникването им, а не да ги отлагат.

За някои Водолеи новият сезон носи раздяла, а периодът на възстановяване може да е по-продължителен, ако често се налага да виждате този човек. Ако сте щастливо обвързани, звездите ви съветват да си организирате кратко пътуване с любимия.

Риби

По-хладните месеци ще ви донесат повече баланс, романтични отношения и споделеност. За някои от необвързаните Риби стара любов може да напомни за себе си. Помислете добре, преди да се впуснете в това приключение, защото то може да ви отдалечи от по-добри нови възможности. Ако сте в сериозна връзка, звездите ви съветват да се насладите на всеки прекрасен миг от септември, защото те ще бъдат много. За някои предстои годеж или сключване на брак.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама