Големият месечен хороскоп за април 2022


Големият месечен хороскоп за април 2022
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е месец, в който да обърнете внимание на обкръжението си. Сред познатите ви могат да се появят недоброжелатели. За семейните представители на знака първите дни от периода ще поднесат някои тревоги и притеснения. Не спирайте на едно място, а търсете ефективни решения. Самостоятелните Овни ще бъдат помолени да окажат помощ от свои приятели - не им отказвайте. По време на една от тези срещи може да откриете любовта на живота си. Важно е да не си помисляте, че самостоятелността, която ви дава самотата, е по-ценна от романтичните отношения. Краят на месеца ще ви подари някои приключения - бъдете разумни, мислете за себе си и за хората, които ви обичат.  

Телец

Новият месец ще ви наложи промени във финансовата дисциплина. Помислете от кои разходи може да се откажете. Скоро ще си дадете сметка, че съвсем малко пестене може да ви запази голяма част от парите. В семейството са възможни разногласи по този въпрос. Не бъдете прекалено ревниви. В тази ситуация и двете страни трябва да направят компромис. Ако все пак ситуацията се изостри, оценете адекватно своите възможности и и вземете хладнокръвно решение. Опитайте се да намерите повече време за почивка и психическо разтоварване. Стресът може да остави своя отпечатък върху нервите ви и това да се отрази и на здравето ви.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА АПРИЛ 2022

Близнаци

Това е месец, който ще осъзнаете какво точно искате. Очаква ви духовен подем. Ще усетите прилив на енергия и най-важното - ще бъдете изпълнени с ентусиазъм за работа, нови дела и начинания. Пролетният сезон може да отслаби здравето ви, затова се хранете здравословно, разхождайте се поне 30 минути на ден и се наспивайте достатъчно. Някои представители на знака ги очаква нова любов. Тези отношения ще бъдат дългосрочни и задоволителни. Не бързайте да съдите по външния вид и първата среща. Дайте втори шанс на човека, с когото се срещате. В работата бъдете активни и инициативни. Съвсем скоро това ще даде съответните резултати. 

Рак

Това е месец, в който трябва да се пазите от грешки. На първо място - вашите собствени, а на второ - внимавайте да не пострадате заради нечии неправилни решения. Не подкрепяйте идеи, които не са ви по сърце зарази криво разбрана съпричастност. Внимавайте докъде се простира вашата отговорност. В личния живот ще трябва да отделите повече време за близките ви. Ако имате деца, не пренебрегвайте нито един тревожен сигнал в поведението. Говорете спокойно и тихо - покажете и докажете добронамереност. Това е важен момент, в който да възвърнете доверието и да повишите авторитета си в семейството.

Лъв

Това е месец, в който ви очакват много постижения. Ще се утвърдите като важна фигура в професионалната сфера. Това ще доведе и до по-големи финансови резултати. Популярността ви ще нараства и това може да доведе до нездравословен интерес към личността ви. Пазете се от хора, които прекалено бързо искат да се сближат с вас. В семейството ви очакват стабилност и разбирателство. Средата на периода е време, в което да вземете важно решение заедно с партньора ви. Водете се от оптимизма, не позволявайте на песимистичните мисли да спрат устрема ви.

КАРИЕРЕН ХОРОСКОП ЗА АПРИЛ 2022

Дева

Това е месец, в който ще ви е трудно да си поемете въздух. Слънцето и хубавото време ще ви заредят с енергия, така че не пропускайте нито една от задачите си. Прекрасно ще се справите с всичко, което ви предстои. Само се пазете от суетата. Тя може да ви накара да забравите за основните си цели и да се отклоните от тях. Бъдете коректни с приятелите си и не закъснявайте за срещи. В края на месеца семейните задължения може да ви дотегнат. Помислете как да разтоварите задачите, ако имате по-важна работа за вършене. Важното е да не се стига до конфликти заради битовизми. Помислете и върху идеята да наемете домашна помощница.

Везни

Този месец ще ви изненада с някои събития. Ваши стари желания, за които може би дори не си спомняте, сега ще започнат да се сбъдват. Това ще промени ритъма ви на живот и ще се наложи да се съобразите с него и да коригирате графика си. В никакъв случай не се натоварвайте с повече работа, напротив - помислете как да имате време за себе си, разходки и спорт. В личен план може да възникнат неразбирателства с партньора ви. Бъдете сигурни в това, което искате. Ако ситуацията ви се струва нетърпима, може да се замислите за по-радикални мерки. Във финансово отношение не се очакват сътресения, но бъдете пестеливи.

Скорпион

Това е месец, в който в душата ви ще е светло и безгрижно. Лесно ще ви се отдава реализацията на всякакви идеи и проекти. През първите дни от месеца сферата, в която трябва да насочите усилията си, е семейството. Не забравяйте, че не само вие имате желания. Вслушайте се и в тези на партньора ви и с много взаимност ще стигнете до разбирателство. Възрастен член на семейството може да се нуждае от вашата помощ. Помислете какво да направите, но не позволявайте да ви извиват ръцете. В здравословно отношение пазете гърба си. Не вдигайте тежко и не прекалявайте с физическото натоварване. През целия период помислете дали не е време да намерите място в живота ви за ново хоби. 

ЖЕНИТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ ОБИЧАТ САМО ЕДИН МЪЖ В ЖИВОТА СИ

Стрелец

Това е месец, в който да не позволявате на конфликтите да определят атмосферата в дома ви. Във всяко едно семейство се правят компромиси и колкото и да са трудни в бъдеще, се разбира, че си е заслужавало. Ако се натрупали килограми през зимата, сега е моментът да направите нещо в тази насока. Не измъчвайте организма си с диети - обърнете внимание на храненето си и наблегнете на плодовете и зеленчуците. Ако отдавна планирате да тръгнете на фитнес - сега е моментът. Времето предразполага и за дълги разходки. По време на някоя от тях може да срещнете и любовта на живота си. Ако премахнете съмненията от душата си, ще се радвате на много романтични моменти. Някои представители на знака може да се замислят и за взимането на домашен любимец.

Козирог

Това е месец, в който развитието ви може да промени посоката си. Ако от цялото си сърце искате точно това - не позволявайте на нищо и никой да ви спре. Често промените са най-доброто, което може да ни се случи. Не се предавайте пред трудностите. Общувайте с онези, които ви подкрепят в начинанията ви и ви насърчават да поемете по пътя си. В средата на месеца може да се почувствате много уморени. Подарете си 2-3 дни почивка - разхождайте се, слушайте музика, медитирайте. В края на месеца ще имате по-голяма яснота накъде се развиват нещата. Въоръжете се с оптимизъм и следвайте пътя си.

Водолей

Това е месец, в който ще се радвате на любов и признание. Положили сте сериозни усилия, за да имате тези резултати. Възможно е да се сблъскате със завист - не обръщайте внимание на това. Средата на месеца е добро време за започване на обучение. Не си поставяйте висока летва - не е нужно да се на първо място. Месецът е подходящ за въвеждането на ред във финансовите ви дела. Помислете дали не може да спестите пари от ненужни харчове. Оставете време за себе си и вашите любими занимания, особено ако се ги занемарили с последно време. Важно е да си дадете това, от което имате нужда и да не лишавате душата си от "храна".

Риби

През този месец работата ще ви накара да се почувствате в безизходица. Не изпадайте в ступор. Направете разумен график и го спазвайте. Притесненията само ще ви попречат на развитието. Напишете си бележки с положителни послания и ги поставете на видни места. През периода ще се наложи да пропуснете някои срещи с приятели, но това скоро ще се промени. Ако се храните разумно, ще имате повече сили да се справите с предизвикателствата. В личен план всичко ще е повече от добре - ще се чувствате обичани и ценени. Внимавайте да не развалите тази идилия с прекалени претенции. Замислете се склонни ли сте да дадете всичко това, което изисквате от партньора си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама