Жените от тези 5 зодии обичат само един мъж в живота си


Жените от тези 5 зодии обичат само един мъж в живота си
Снимка: iStock

Жените от тези 5 зодии обичат само веднъж в живота си и любовта им е завинаги. 

Рак

От младежките си години представителите на този знак се отличават с нежеланието си да присъстват на шумни събирания с приятели, защото предпочитат да останат у дома с близките си. В любовта Раците се стремят към връзки, в които ще има не само страст, но и уважение и доверие между партньорите.

ТЕЗИ ЗОДИИ ЩЕ ОТКРИЯТ ЛЮБОВТА ПРЕЗ АПРИЛ

Овен

Представителките на този знак правят това, което сърцето им казва. Но те не го отварят за всеки. За жената Овен бракът е веднъж и завинаги.  Ако все пак се стигне до развод, тя ще започне да работи върху грешките си. Жената от този знак ще поиска от партньора си да заживеят отново заедно и да не се разделят никога.

Телец

Представителките на този знак се отличават със специален магнетизъм и привлекателност. Мъжете са възхитени не само от външния им вид, но и от способността им да създават комфорт и уют. Жените Телец са верни съпруги.

Лъв

Жените от този знак притежават естествен чар и красота. Те знаят как да създадат атмосфера на мир и любов в семейството. Дори при сериозни разногласия и кавги, дамите Лъв правят всичко възможно да запазят брака си, защото наистина обичат партньора си.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ЗАВИНАГИ ОСТАВЯТ СЛЕДА В СЪРЦАТА НА БИВШИТЕ СИ

Везни

Представителките на този знак са невероятно очарователни дами, които имат много обожатели. Но те не бързат да създадат семейство. Везните очакват единствения мъж, на когото са готови да дадат цялата си любов.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама