Тези зодии ще открият любовта през АПРИЛ


Тези зодии ще открият любовта през АПРИЛ
Снимка: iStock/Guliver

В най-красивия пролетен месец, любовта ще се усеща във въздуха. Много от зодиакалните знаци ще са настроени изключително романтично, други дори ще се запознаят с изключителни личности от противоположния пол. Ето и кои зодии ще са късметлиите в любовта през месец април:

Стрелец

Представителите на тази зодия ще се радват на пълна хармония в любовта. Онези, които са обвързани, ще осъзнаят, че са готови за следващата по-сериозна крачка, а необвързаните ще открият човек, който си струва. Бъдете внимателни, той може да е любовта на живота ви.

Дева

Месецът ще бъде повече от вълнуващ на любовния хоризонт. Девите ги очаква нова среща със стар познат, която ще разпали неочаквани искри и ще доведе до нещо повече от невинен флирт.

ТЕЗИ ЗОДИИ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ МНОГО ПАРИ ПРЕЗ АПРИЛ

Телец

Този месец се очертава като доста емоционален и Телците ще го запомнят с приятни любовни емоции и изненади. Непрестанно ще им се засвидетелства внимание и обич и ще са на седмото небе от щастие.

Лъв

Лъвове, очаква ви приятна изненада през април. Възможно e да става въпрос за романтично пътeшeствиe, нов общ дом, нов личeн автомобил, подарък от половинката. Шансът изнeнадата да бъдe прeдмeтна e много голям, но каквото и да получат трябва да бъдат много благодарни на човeка до тях и да показват уважeниeто си към нeго.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама