Кои зодии ще спечелят много пари през АПРИЛ


Кои зодии ще спечелят много пари през АПРИЛ
Снимка: iStock/Guliver

Пролетният месец април ще донесе много щастие и финансови постъпления за няколко зодиакални знаци. Вижте кои са те:

Овен

През месец април Овните ще бъдат много активни и ще използват всички възможни средства, за да постигнат професионалните и личните си цели. Предстои ви да превърнете в реалност много от идеите, които сте трупали дълго време и да осъществите внезапно възникналите си планове. Много от вашите действия ще се дължат на спонтанни решения, които обаче ще бъдат много точни. Не е изключено да се впуснете и в някакви неочаквани начинания. Може да се наложи и да се борите за правата си.

В началото на месеца необикновено желание ще ви подтикне да коригирате целия си живот или поне част от плановете си. Именно това ще ви донесе много финансови блага.

Лъв

През първата половина на април ще можете да инициирате и осъществите няколко индивидуални комерсиални проекта, които ще се окажат много успешни и печеливши, макар че ще ви отнемат много сили, време и нерви. В същия период ще се наложи да сложите точка в отношенията си с някой ваш приятел, което няма да ви донесе приятни емоции. Не е изключено да получите подаръци от хората, които ви подкрепят. 

В началото на април пред вас ще се появи възможност да спечелите добри пари от нещо. То обаче може да не се хареса на хората, които държат на вас. В края на април ще намерите нов и много работещ начин за изкарване на бързи пари. 

Козирог

През първата половина на април Козирозите могат да се решат на някакъв безпрецедентен акт, който ще им позволи да започнат изключително печеливш търговски проект или да си осигурят стабилни и много високи доходи по някакъв друг начин. Освен това, ще имате възможност да подобрите отношенията си с тези, с които наскоро сте били в конфликт, но за целта ще трябва да направите голям компромис. 

В третата декада ви очакват огромни успехи на работното място, крупни придобивки, които ще се окажат и полезни, и естетични, най-накрая ще решите проблем, който дълго време ви носи психологичен дискомфорт. 

В началото на месеца някакви скорошни начинания ще донесат великолепни плодове и ще ви подтикнат към действия, към които преди не бихте се осмелили.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама