Любовно пожелание за 21 март според зодията


Любовно пожелание за 21 март според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Любовта е като запалено приятелство. В началото пламък, много хубав, често горещ и ожесточен, но все пак само лек и трептящ. С възрастта на любовта сърцата ни узряват и любовта ни става като въглени, дълбоки и неугасими."

Брус Лий

Телец

"Любовта е, когато центърът на Вселената изведнъж се измести и се премести в някой друг."

Ирис Мърдок

КАКВА ЛЮБОВ ЗАСЛУЖАВА ВСЯКА ЗОДИЯ

Близнаци

"Няма значение какъв е проблемът, главният въпрос, върху който трябва да се работи, е любовта към себе си. Това е "магическата пръчка", която премахва проблемите."

Луйз Хей

Рак

"Няма нещо, което не бих направила за приятелите си. Не е в природата ми да обичам наполовина." 

Джейн Остин

Лъв

"Да бъдеш смел означава да обичаш безусловно, без да очакваш нещо в замяна."

Мадона

Дева

"Когато в живота нещо свършва – независимо дали е добро или лошо - винаги остава празнота. Но празнотата след лошото се запълва от само себе си, а празнотата след хубавото може да се запълни само, ако се намери нещо по-добро."

Ърнест Хемингуей

КАК МЪЖЕТЕ ВИЖДАТ ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ СПОРЕД ЗОДИЯТА

Везни

"Любов е специална дума и я използвам само когато наистина я имам предвид. Ако изричаш тази дума твърде често, тя става евтина." 

Рей Чарлс

Скорпион

"В този свят няма нищо, освен любов. Колкото повече я даваш или разпространяваш, толкова по-силна става. Колкото повече получаваш любов, толкова тя е по-силна. Колкото повече любов даваш, толкова по-добър и по-силен ставаш. Има много форми на любовта. Когато ти я намаляваш, тя става егоистична. Егоистичната любов носи собствена изгода, но губи от своята значимост."

Ранбир Капур

Стрелец

"Намерете някой, когото да обичате като луд, който се освобождава и който ще ви обича също толкова безумно. Просто трябва да опитате. Ако не опитате, тогава ще изживеете живота си напразно."

"Запознайте се с Джо Блек"

Козирог

"В живота трябва да поемеш темпото, в което върви любовта. Не го насилвайте. Просто не насилвате любовта, не насилвате да се влюбвате, не насилвате да бъдете влюбени - просто ставате. Не знам как да кажа това на английски, но просто го усещаш."

Хуан Пабло Галавис

Водолей

"Това, от което светът наистина се нуждае, е повече любов и по-малко работа."

Пърл Бейли

Риби

Любовта е толкова дълго занимание, за което един живот е крайно недостатъчен. Любовта – това е готовност да прекарате заедно вечността."

Михаил Епщейн

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама