Големият месечен хороскоп за декември 2023


Големият месечен хороскоп за декември 2023
Снимка: iStock

Дойде и последният месец от годината. Пожелаваме ви много споделеност, прекрасни моменти и обич да има в живота ви. Научете какво съветват и звездите всяка зодия за декември 2023.

Овен

През декември ще почувствате предишната страст и яркост на чувствата, каквито сте имали в началото на връзката с вашата половинка! Пригответе се за вълнуващи моменти във връзката ви. За да укрепите семейната атмосфера е добре да предприемете стъпки към повече романтични моменти. Декември е богат с поводи , създайте романтична атмосфера! Прекарвайте вечерите заедно и демонстрирайте открито любовта към партньора си. Ако сте необвързани, тогава е възможно срещата с бъдещата ви любов да бъде приятна изненада. Бъдете отворени за нови запознанства! В професионално отношение ще имате някои предизвикателства в първите дни на новия месец. Направете така че да приключите с по-сериозните задачи до средата на периода, за да освободите съзнанието си от притеснения преди празниците.

Телец

Декември ще ви зарадва с надеждна и искрена връзка с партньора. Споделете вашите мисли и желания и това ще ви помогне да постигнете още по-голяма интимност и споделеност на чувствата. Необвързаните представители на знака трябва да са по-отворени за срещи и разговори. Само така ще можете да срещнете някой специален човек, който ще спечели сърцето ви. В професионално отношение се въздържайте да поемате допълнителни отговорности. Отложете новите проекти за другата година. В края на месеца може да организирате кратко пътуване. Пазете гърлото си в студените дни. Изберете чая вместо газираните напитки, а най-добре забравете за тях.

Вижте още: 5 причини защо жената Стрелец е наистина необикновена

Близнаци

Това е месец, в който ще си дадете сметка, че е добре да подбирате думите си, както и начина, по който ги поднасяте. Човекът до вас е готов на много неща за вас, но все пак трябва да има някаква граница, която да спазвате.  Необвързаните представители на знака е добре да се доверят на чувствата си и да отворят сърцата си за нова любов. Вероятно ще има някой, който може да ви разбере на дълбоко ниво. В здравословно отношение не си правете експерименти със здравето си. Излизайте навън добре облечени и пазете дробовете си. Сега не са препоръчителни големи физически натоварвания. 

Рак

През декември 2023 г. ще се стремите да създавате уют и топлина в личния си живот. Връзката ви може да премине към ново ниво на дълбочина и стабилност. Обсъждайте бъдещето, правете планове и правете важни стъпки с партньора си. Не играйте самостоятелно. Споделеността сега ще е от особено значение. За необвързаните представители на знака началото на зимата ще донесе интересни събития в личния живот. Помислете какво е най-важно за вас в една връзка и се чувствайте свободни да изразите желанията си. Новата ви любов е много по-близо, отколкото си мислите. Краят на периода може да донесе грижи, свързани с по-възрастен член на семейството. В здравословно отношение се пазете от претоварване.  

Лъв

Лъвове, декември ще ви донесе незабравима романтика и море от страст. Чувствените моменти с партньора ви ще стоплят сърцето ви! Ще сте в състояние да покажете кралска щедрост и грижа за близките ви - те напълно го заслужават. Към средата на месеца помислете за себе си. Може да се поглезите с някои СПА процедури. Необвързаните представители на знака се насърчават да покажат харизма и увереност, за да привлекат достоен партньор. Не се изненадвайте, ако някой специален човек се появи в живота ви. В здравословно отношение се опитайте да реагирате по-спокойно на събитията. Пазете нервите и не товарете сърцето си с ядове. Дългите разходки ще ви помогнат да се успокоите. 

Вижте още: Тези зодии ще се радват на нова работа през декември 2023

Дева

Декември ще бъде чудесна възможност да задълбочите любовната си връзка и да създадете още по-стабилни отношения с настоящия ви партньор. Желанието ви за хармония в личния ви живот ще доведе до мечтания резултат. Някои представители на знака може да разберат за предстоящо попълнение в семейството. Необвързаните не трябва да бързат. Позволете на Съдбата да избере партньор за вас, който ще отговори на очакванията ви. През целия период е добре да сте внимателни с финансите. Планирайте разумно харчовете. Ако имате хоби може да приготвите коледните подаръци за близките си със собствените си ръце. 

Везни

Декември ще предложи много незабравими и приятни моменти за семейните представители на знака. Обърнете специално внимание на красотата и хармонията в дома. Променете интериора заедно с вашата половинка, но нека всичко да бъде съгласувано. Добре да има повече ярки цветове в заобикалящата ви среда. Родителите Везни е добре да бъдат по-спокойни и разбиращи към децата си. Намалете натоварването и очакванията към тях. В здравословно отношение - не правете компромиси с храна. Бързото хапване на крак може да се отрази зле на здравето и на самочувствието ви.

Скорпион

Скорпиони, това е месец, в който да живеете в хармония със сърцето си. Началото на зимата е чудесно време да поработите върху всички нерешени проблеми, да обсъдите важни теми и да разберете колко сериозни са чувствата ви. Ако търсите нов човек до себе си - най-добре се доверете на интуицията си. Има голяма вероятност да срещнете някой, който може да сподели вашата страст към удоволствията. В средата на периода отделете време за разкрасителни процедури. Физическата активност през този период ще ви се отрази добре и ще има дълготраен ефект. 

Вижте още: Месечен любовен хороскоп за декември 2023

Стрелец

През декември ще бъдете благословени с радост и положително отношение във взаимоотношенията с любимия ви човек. Това ще има положителен ефект върху всички сфери на живота ви. Може да очаквате приятни изненади от партньора и неочаквани моменти на страст. Необвързаните представители на знака е добре да излизат повече - посещавайте културни събития, обществени места, не отказвайте покани за гостуване. Вашата откритост и оптимизъм могат да привлекат вниманието на стойностни хора. В здравословно отношение си осигурявайте достатъчно сън. Не позволявайте да изпадате в меланхолия. Помислете отсега за коледните подаръци на близките ви.

Козирог

Козирози, първият зимен месец ще се стремите към стабилност и надеждност в любовта. Време е открито да обсъдите бъдещето с партньора си и заедно да вземете сериозни решения. Не забравяйте, че компромисът е важна част от всички отношения. Няма как винаги да се случва това, което искаме и по точния начин, по който го искаме. Необвързаните представители на знака също ще искат стабилност. Ето защо, преди да започнете нова връзка, внимателно обмислете желанията си и разберете истинските си ценности. Дайте си сметка, че прекалено прибързаните решения не винаги са във ваша полза. Ако няма с кого да прекарате празниците  - поканете приятели. Измислете много подаръци за любимите си хора. В никакъв случай не прекалявайте с алкохола.

Вижте още: Тези зодии са много влюбени, но в себе си

Водолей

През декември ще бъдете привлечени от нестандартни решения и нови форми за изразяване на чувствата си. Доверете се на творческата си енергия и дайте воля на въображението си! Ще преживеете неочаквани и вълнуващи моменти в любовта. Ако търсите нов човек до себе си декември ви е подготвил необичайна среща, която ще ви вдъхнови за нови идеи и ще ви дари с незабравимо преживяване. В личен план е добре да се решите на някои кардинални действия, свързани с мястото, в което живеете. Разчистете, изхвърлете всичко старо и ненужно. Разположете мебелите по такъв начин, че да имате повече светлина и пространство. В здравословно отношение - избягвайте сладките и прекалено мазни храни. 

Риби

В началото на зимата ще имате нужда от духовна близост и ще се стремите към взаимно разбиране в отношенията. Ще се радвате на по-дълбока връзка с партньора си, което ще ви даде усещане за топлина и спокойствие. Споделете мечтите си и се насладете на тези уютни моменти. Ако сте сами, то тогава не трябва да насилвате нещата. Вашата среща вече е планирана от Съдбата - всичко ще се случи в точния моменти и когато най-малко го очаквате. Чувствата ви ще се превърнат в източник на вдъхновение за нови постижения в творчески аспект. Това е време, в което ще разкриете потенциала си и ще имате много поводи да се гордеете със себе си и своите постижения.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама