Големият месечен хороскоп за декември 2023


Големият месечен хороскоп за декември 2023
Снимка: iStock

Дойде и последният месец от годината. Пожелаваме ви много споделеност, прекрасни моменти и обич да има в живота ви. Научете какво съветват и звездите всяка зодия за декември 2023.

Овен

През декември ще почувствате предишната страст и яркост на чувствата, каквито сте имали в началото на връзката с вашата половинка! Пригответе се за вълнуващи моменти във връзката ви. За да укрепите семейната атмосфера е добре да предприемете стъпки към повече романтични моменти. Декември е богат с поводи , създайте романтична атмосфера! Прекарвайте вечерите заедно и демонстрирайте открито любовта към партньора си. Ако сте необвързани, тогава е възможно срещата с бъдещата ви любов да бъде приятна изненада. Бъдете отворени за нови запознанства! В професионално отношение ще имате някои предизвикателства в първите дни на новия месец. Направете така че да приключите с по-сериозните задачи до средата на периода, за да освободите съзнанието си от притеснения преди празниците.

Телец

Декември ще ви зарадва с надеждна и искрена връзка с партньора. Споделете вашите мисли и желания и това ще ви помогне да постигнете още по-голяма интимност и споделеност на чувствата. Необвързаните представители на знака трябва да са по-отворени за срещи и разговори. Само така ще можете да срещнете някой специален човек, който ще спечели сърцето ви. В професионално отношение се въздържайте да поемате допълнителни отговорности. Отложете новите проекти за другата година. В края на месеца може да организирате кратко пътуване. Пазете гърлото си в студените дни. Изберете чая вместо газираните напитки, а най-добре забравете за тях.

Вижте още: 5 причини защо жената Стрелец е наистина необикновена

Близнаци

Това е месец, в който ще си дадете сметка, че е добре да подбирате думите си, както и начина, по който ги поднасяте. Човекът до вас е готов на много неща за вас, но все пак трябва да има някаква граница, която да спазвате.  Необвързаните представители на знака е добре да се доверят на чувствата си и да отворят сърцата си за нова любов. Вероятно ще има някой, който може да ви разбере на дълбоко ниво. В здравословно отношение не си правете експерименти със здравето си. Излизайте навън добре облечени и пазете дробовете си. Сега не са препоръчителни големи физически натоварвания. 

Рак

През декември 2023 г. ще се стремите да създавате уют и топлина в личния си живот. Връзката ви може да премине към ново ниво на дълбочина и стабилност. Обсъждайте бъдещето, правете планове и правете важни стъпки с партньора си. Не играйте самостоятелно. Споделеността сега ще е от особено значение. За необвързаните представители на знака началото на зимата ще донесе интересни събития в личния живот. Помислете какво е най-важно за вас в една връзка и се чувствайте свободни да изразите желанията си. Новата ви любов е много по-близо, отколкото си мислите. Краят на периода може да донесе грижи, свързани с по-възрастен член на семейството. В здравословно отношение се пазете от претоварване.  

Лъв

Лъвове, декември ще ви донесе незабравима романтика и море от страст. Чувствените моменти с партньора ви ще стоплят сърцето ви! Ще сте в състояние да покажете кралска щедрост и грижа за близките ви - те напълно го заслужават. Към средата на месеца помислете за себе си. Може да се поглезите с някои СПА процедури. Необвързаните представители на знака се насърчават да покажат харизма и увереност, за да привлекат достоен партньор. Не се изненадвайте, ако някой специален човек се появи в живота ви. В здравословно отношение се опитайте да реагирате по-спокойно на събитията. Пазете нервите и не товарете сърцето си с ядове. Дългите разходки ще ви помогнат да се успокоите. 

Вижте още: Тези зодии ще се радват на нова работа през декември 2023

Дева

Декември ще бъде чудесна възможност да задълбочите любовната си връзка и да създадете още по-стабилни отношения с настоящия ви партньор. Желанието ви за хармония в личния ви живот ще доведе до мечтания резултат. Някои представители на знака може да разберат за предстоящо попълнение в семейството. Необвързаните не трябва да бързат. Позволете на Съдбата да избере партньор за вас, който ще отговори на очакванията ви. През целия период е добре да сте внимателни с финансите. Планирайте разумно харчовете. Ако имате хоби може да приготвите коледните подаръци за близките си със собствените си ръце. 

Везни

Декември ще предложи много незабравими и приятни моменти за семейните представители на знака. Обърнете специално внимание на красотата и хармонията в дома. Променете интериора заедно с вашата половинка, но нека всичко да бъде съгласувано. Добре да има повече ярки цветове в заобикалящата ви среда. Родителите Везни е добре да бъдат по-спокойни и разбиращи към децата си. Намалете натоварването и очакванията към тях. В здравословно отношение - не правете компромиси с храна. Бързото хапване на крак може да се отрази зле на здравето и на самочувствието ви.

Скорпион

Скорпиони, това е месец, в който да живеете в хармония със сърцето си. Началото на зимата е чудесно време да поработите върху всички нерешени проблеми, да обсъдите важни теми и да разберете колко сериозни са чувствата ви. Ако търсите нов човек до себе си - най-добре се доверете на интуицията си. Има голяма вероятност да срещнете някой, който може да сподели вашата страст към удоволствията. В средата на периода отделете време за разкрасителни процедури. Физическата активност през този период ще ви се отрази добре и ще има дълготраен ефект. 

Вижте още: Месечен любовен хороскоп за декември 2023

Стрелец

През декември ще бъдете благословени с радост и положително отношение във взаимоотношенията с любимия ви човек. Това ще има положителен ефект върху всички сфери на живота ви. Може да очаквате приятни изненади от партньора и неочаквани моменти на страст. Необвързаните представители на знака е добре да излизат повече - посещавайте културни събития, обществени места, не отказвайте покани за гостуване. Вашата откритост и оптимизъм могат да привлекат вниманието на стойностни хора. В здравословно отношение си осигурявайте достатъчно сън. Не позволявайте да изпадате в меланхолия. Помислете отсега за коледните подаръци на близките ви.

Козирог

Козирози, първият зимен месец ще се стремите към стабилност и надеждност в любовта. Време е открито да обсъдите бъдещето с партньора си и заедно да вземете сериозни решения. Не забравяйте, че компромисът е важна част от всички отношения. Няма как винаги да се случва това, което искаме и по точния начин, по който го искаме. Необвързаните представители на знака също ще искат стабилност. Ето защо, преди да започнете нова връзка, внимателно обмислете желанията си и разберете истинските си ценности. Дайте си сметка, че прекалено прибързаните решения не винаги са във ваша полза. Ако няма с кого да прекарате празниците  - поканете приятели. Измислете много подаръци за любимите си хора. В никакъв случай не прекалявайте с алкохола.

Вижте още: Тези зодии са много влюбени, но в себе си

Водолей

През декември ще бъдете привлечени от нестандартни решения и нови форми за изразяване на чувствата си. Доверете се на творческата си енергия и дайте воля на въображението си! Ще преживеете неочаквани и вълнуващи моменти в любовта. Ако търсите нов човек до себе си декември ви е подготвил необичайна среща, която ще ви вдъхнови за нови идеи и ще ви дари с незабравимо преживяване. В личен план е добре да се решите на някои кардинални действия, свързани с мястото, в което живеете. Разчистете, изхвърлете всичко старо и ненужно. Разположете мебелите по такъв начин, че да имате повече светлина и пространство. В здравословно отношение - избягвайте сладките и прекалено мазни храни. 

Риби

В началото на зимата ще имате нужда от духовна близост и ще се стремите към взаимно разбиране в отношенията. Ще се радвате на по-дълбока връзка с партньора си, което ще ви даде усещане за топлина и спокойствие. Споделете мечтите си и се насладете на тези уютни моменти. Ако сте сами, то тогава не трябва да насилвате нещата. Вашата среща вече е планирана от Съдбата - всичко ще се случи в точния моменти и когато най-малко го очаквате. Чувствата ви ще се превърнат в източник на вдъхновение за нови постижения в творчески аспект. Това е време, в което ще разкриете потенциала си и ще имате много поводи да се гордеете със себе си и своите постижения.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама