Големият месечен хороскоп за юли 2022


Големият месечен хороскоп за юли 2022
Снимка: iStock

Овен

През този месец в живота ви ще настъпят големи промени, които ще дойдат при вас постепенно. Най-важните събития няма да бъдат изненада, което означава, че можете да се подготвите за тях. Трябва да избягвате проблеми, свързани с конфликтни ситуации. Важно е да намирате мотивацията си сами. Ако през този период дадете всичко от себе си, ще можете да постигнете значителни висоти в професионалната сфера. В личен план звездите ви съветват да гледате на света около вас възможно най-широко. Прекаленото желание за контрол може да ви изиграе лоша шега. Дайте свобода на партньора си и ще бъдете приятно изненадани от резултата.

Телец

Това е месец, в който ви очакват бурни, но и интересни дни. В първите дни на месеца ще ви е много лесно да се справите с всяка ситуация, която изисква активни действия. Все пак е важно да избягвайте конфликтите и да заложите на методите на дипломацията. В никакъв случай не си позволявайте проява на агресия. Ако успеете, ви очаква достойна награда. В личен план ще настъпи момент, в който ще трябва да поставите картите на масата. Честността ще е важен фактор за качеството на връзката ви. Може да имате трудни моменти с партньора ви, но ако любовта ви е истинска - всичко ще се подреди по най-добрия начин. 

Мъжете от тези зодии винаги се влюбват в умни жени

Близнаци

Новият месец ще бъде стабилен, но не и без някои сътресения. Най-важните моменти ще бъдат свързани с кариерното ви развитие. Най-важното, за което трябва да внимавате, е да не изпускате нервите си. Искреността и чувствеността не са забранени, но е добре да са навременни и подходящи за ситуацията. През целия период внимавайте какво ви казват другите. Това не означава да приемате безрезервно чуждото мнение, но от него може да получите важна информация и ценен ориентир за бъдещите ви действия. В личен план ви очакват приятни изненади. Това се отнася най-вече до необвързаните представители на знака. Любовта ще почука и на вашата врата - отворете й! 

Рак

През този месец късметът ще е на ваша страна. Каквото пожелаете - не се съмнявайте, че ще се случи. Със съвсем малко усилия ще постигате огромни успехи, до толкова, че е е възможно да се появят завистници. Възможни са опити за манипулация. Опитайте се да разчитате емоциите си с разум, но и не ги игнорирайте съвсем. Пълното им игнориране също няма да ви даде кой знае какво. Здравето ви през този месец ще зависи изцяло от вътрешното ви настроение, така че потърсете повече моменти на щастие. В личния живот не изключвайте романтиката - тя е гарант за хармония във връзката.

Зодиите, които ще преживеят РАЗДЯЛА през юли

Лъв

Предстои ви месец, в който ще ви е позволено на действате с размах. В началото на периода ще може да си позволите поемането на риск. Не си отказвайте в желанието да промените нещо във външния си вид. И най-малката промяна ще ви даде самочувствие и увереност. Това е време и за големи покупки, които отлагате отдавна. При решаването на важни въпроси с пълно доверие може да се доверите в ръцете на интуицията си. Освен това ще ви хрумнат незаменими идеи, направете всичко възможно, за да не се загубят. В личен план не правете промени. Оставете нещата такива, каквито са.

Дева

Този летен месец ще изиска от вас повече проява на отговорност, отколкото ви се иска. Но има и такива моменти. Истината е, че с усилията си сега ще положите основите на по-леко бъдеще до края на годината, че и другата. Затова не се жалете много. Ще имате време и за почивка. От вас ще зависи как точно ще разпределите времето за релакс и задълженията. В личен план очаквайте сериозни събития. Партньорът ви ще иска отговор на важен въпрос. От това ще зависи развитието на връзката ви - дайте си сметка какво точно желаете от живота, от партньора си и дали сте готови за големи промени. Бъдете искрени със себе си и другите, така със сигурност няма да сгрешите. 

Везни

Този месец ще насочи вниманието ви към въпроси, с които до момента не сте се занимавали. Неща, на които сте гледали скептично ще ви заинтригуват. Така малко по малко ще свалите летвата. Очакват ви интересни моменти, но за да е по-голямо удоволствието ви, действайте с леки крачки и на малки хапки. От първите дни на месеца бъдете по-пестеливи, тъй като в средата на периода ще имате непредвидени разходи. В семейството може да възникне спор заради пари, но не преувеличавайте сериозността на въпроса. Все пак те не са най-важното. Последните дни на месеца са най-доброто време за почивка и релакс. Отидете на мястото, където преди не сте били, за да натрупате нови впечатления и спомени.

Скорпион

Това е месец, в който да се борите за осъществяването на целите си и сбъдването на желанията ви. Достатъчно разумни и балансирани сте, за да се съмнявате в правилността на желанията си. Онези, при които нещата протекат по-бурно, е добре да проучат човека, с когото си имат работа. В средата на месеца може да установите, че изоставате с изпълнението на някои отговорности в работата си. Няма да ви е лесно, но ще трябва да наваксвате сериозно. Ще сте късметлии, тъй като всичко успешно, което направите, ще бъде забелязано от началниците ви. В края на месеца очаквайте повишение. Самостоятелните представители на знака е добре да си позволят повече излизания, запознанства и романтика. 

Животът на тези зодии ще се промени много скоро към по-добро

Стрелец

Това е месец, в който всичко ще зависи от вас, вашите усилия и намерения. Опитайте се да бъдете по-позитивни и усмихнати. Оставете подозренията настрана. Сега е моментът да пристъпите с повече вяра към бъдещето. В работата ви очаква добра стабилност и дори шанс за развитие. В средата на месеца може да съсредоточите усилията си към личния живот. Бъдете по-балансирани и толерантни, за да избегнете излишни конфликти. Периодът е добър за полагане на грижи и промени във външността. Започнете лека диета и сериозни физически упражнения.

Козирог

През този месец се съсредоточете върху това да отблъснете меланхоличните чувства, които ще се опитат да ви завладеят. Предстои ви сериозен период, в който да докажете всичко, за което сте претендирали - можете да го постигнете. Посветете първата половина на месеца на това. В отношенията си с любимия човек бъдете предпазливи. Рискът от конфликт е голям. При неблагоприятно развитие на нещата се потопете в работа, но все пак не игнорирайте нуждите на партньора ви. Търсете баланса. Някои представители на знака може да изживеят случайна и кратка любовна авантюра. Помислете добре дали си заслужава.

Тези зодии ще намерят нова работа през юли

Водолей

През този месец ще ви бъде дадена свобода. Тя обаче ще е обвързана и с някои отговорности. Сега е моментът да покажете, че можете да се справите със задълженията, които са ви делегирани. От голямо значение за успеха ви ще е физическото ви състояние. Не правете компромиси с храненето и времето за сън. Не си и помисляйте за алкохол, особено в горещите дни. Пийте достатъчно вода, приемайте по-големи количества зеленчуци и плодове. В края на месеца ситуацията ще ви се стори по-лека. Намерете време за почивка и откъсване от града. Чистият въздух, тишината и спокойствието ще възвърнат силите и вдъхновението ви.

Риби

Предизвикателствата няма да забравят за вас през месеца. Най-важното ще бъде да не приемате нещата само като задължение, а да виждате шанса ви за развитие и за това да изпъкнете. В средата на месеца може да се почувствате объркани. В никакъв случай не спирайте да правите започнатото. Просто не мислете за резултатите, а действайте и включете автопилота. В личен план няма за какво да се притеснявате. Гласувайте доверие на партньора ви. Няма от какво да се страхувате. Намерете време за себе си, вашите лични нужди и започнете да сбъдвате мечтите си една по една.  

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама