Голяма промяна за една зодия на 17 септември


Голяма промяна за една зодия на 17 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден очаквайте промяна в плановете. Първоначално ще сте шокирани, но скоро ще осъзнаете, че всъщност ситуацията не е толкова лоша.

Телец

Днес ще може да изпробвате силите си с други колеги. Това ще ви ориентира къде се намирате в общата картинка. Направете си честни изводи.

Близнаци

През този ден не бързайте да се съветвате за щяло и нещяло с познати. Давайки информация за себе си, може да станете уязвими.

Рак

Днес ще може да спечелите много хора на своя страна. Не се изкушавайте да използвате нечестни методи, за да постигнете целта си.

ТОВА СА НАЙ-ОТКАЧЕНИТЕ ЗОДИИ

Лъв

Това е ден, в който да помислите как точно да продължите в личния си живот. Едва ли ще получите всичко, което искате. Помислете на какъв компромис сте склонни.

Дева

Предстои ви ден, изпълнен с нови впечатления. Може да се каже, че за вас започва период на промени.

10 ПРИЧИНИ ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИМАТЕ ДЕВА В ЖИВОТА ВИ

Везни

През този ден вашата подозрителност може да се окаже съвсем на място и да ви донесе ползи. Планирайте резервни варианти за действие.

Скорпион

Този четвъртък не си поставяйте прекалено високи летви за преодоляване. Преценете реално с колко сили и ресурси разполагате.

Стрелец

През този ден потърсете здравословен отдушник на напрежението, което ви заобикаля. Няколко минути медитация или гимнастика ще са достатъчни.

Козирог

През този ден ще разберете, че притежавате повече, отколкото си давате сметка. Ще трябва да преразгледате позицията си по важни въпроси.

Водолей

През този ден не бързайте да правите изводи и планове. Изчакайте още няколко дни, докато ситуацията около вас се изясни.

Риби

Днес ще може да си отдъхнете от наситеността на събития през последните седмици, но само през първата половина на деня. Използвайте момента, за да съберете сили.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама