Хороскоп за деня, 27 юни


Хороскоп за деня, 27 юни
Снимка: iStock

Овен

Този понеделник ще разберете, че колкото по-често си повтаряте ситуацията, която не разбирате, толкова повече тя ще се изяснява. Не се колебайте да използвате този метод, за да си помогнете.

Телец

Днес не се подавайте на чужди влияния и не изпадайте във възторг от нечии грандиозни планове. Ако се хванете на това хоро, ще е много трудно да го напуснете, когато пожелаете.

Хороскоп за днес, 27 юни

Близнаци

Този понеделник може да се почувствате, като жертва на ситуацията. Не действайте първосигнално. Премете седем пъти преди да отрежете.

Рак

Днес не трябва да се предавате пред трудностите. В момента, в който се отпуснете ще настъпи хаос, който ще ви е трудно да овладеете.

Лъв

Днес може да научите много от грешките на другите. Наблюдавайте и не коментирайте. Не си позволявайте да критикувате другите, а само наблюдавайте и почерпете опит.

Седмичен хороскоп за 27 юни – 3 юли

Дева

Този понеделник някой ще ви напомни за ваше старо обещание. Минало е време, но е добре да го изпълните, освен ако не предложите друг вариант.

Везни

Днес ще сте нетипично спокойни и хладнокръвни или по-скоро изразът на чувствата ви ще е такъв. Не се притеснявайте от реакциите на околните. Покажете, че можете да сте различни.

Скорпион

Днес ще сте склонни да се обвинявате, при това – без причина. Но вие не сте отговорни за постъпките на другите. Това, че е пренебрегнат ваш съвет не означава, че отговорността е ваша.

Тези зодии мечтаят тайно за почивка БЕЗ партньор

Стрелец

Днес ефектът на бумеранга ще сработи срещу вас. Не се обвинявайте, а разкаянието приемете като поука и опит. Това е най-важното.

Козирог

Днес ви е позволено да се поотпуснете и да излезете от правилата. То се знае какво трябва, но бива ли всеки ден. Сега ви е позволено да правите това, което вие искате, стига да не вреди на някой друг.

Тези зодии ги чака голям КЪСМЕТ през юли

Водолей

Днес не се съмнявайте във себе си. Нито във възможностите, нито в силите си. Способности и то много. Само повярвайте в себе си.

Риби

Днес е добре да направите равносметка, така по-ясно ще осъзнаете мотивите на целите си и начина, по който да ги постегнете. Започнатото днес ще бъде завършено бързо и успешно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама